Kaupunkimatkat ja kylpylämatkat: Riikaan, Tallinnaan

Upeat kaupunkimatkat Riika risteily, Tallinna ja Pärnu

Houkuttaako upea Riika, sympaattinen Tallinna ja muut Baltian kaupungit? Lähikaupunkien vilinä kiehtovine nähtävyyksineen, moderneine ostoskeskuksineen, katukahvilakausikin jo ovella? Vanhat kaupungit  mukulakivikatuineen ja kapeine kujineen, joita reunustavat kauniisti remontoidut vanhat talot huokuvat historiaa ja viihtyisää tunnelmaa. Kiertelyn lomassa mukava kahvipaussi tai maittava ruoka viihtyisässä kahvilassa tai ravintolassa kruunaa päivän. Viron kesäkaupunki Pärnu tarjoaa puitteet rantalomalle.

Tutustu vaihtoehtoihin, klikkaa linkkejä:

10.-12.10. Syysloma TALLINNA

10.-12.10. Syyslomalla Narvaan – idän ihmeitä

Risteilymatka Riikaan on peruttu vähäisen kysynnän vuoksi.

Tulossa JOULUOSTOS-TALLINNA

KYLPYLÄMATKAT PÄRNUUN

Bussimatkat kätevästi kotikulmilta takuureiteiltä tai reitin varrelta: Nurmeksesta Lieksan ja Enon kautta tai Juuasta Kontiolahden kautta Joensuuhun ja siitä joko Varkauden tai Lappeenrannan kautta satamaan. Reitin Joensuusta eteenpäin suunnittelemme varausten mukaan.

Matkavarauksen sitovuus syksyn matkoissa

Ole hyvä tee varaus nyt, niin tiedämme, mille reissuille olisi kiinnostusta. Toteutus on tällä hetkellä epävarmaa. Seuraamme koko ajan tilannetta!

Koronavirus aiheuttaa nyt epävarmuutta asiakkaillemme. Olemme peruneet toukokuun valmismatkat ulkomaille koronaviruksen vuoksi. Toimimme koronavirusuhan aikana seuraavasti: Matkalle voit ilmoittautua ilman sitovaa varausta. Kontaktoimme kaikki varaukset matkakohtaisesti n. 1,5 kuukautta ennen reissuun lähtöä. Vasta tämän jälkeen päätämme matkan toteuttamisen ja aloitamme laskutuksen yhteisymmärryksessä asiakkaidemme kanssa. Koronavirusuhan väistyessä matkoille tulee varmasti kysyntää, joten kannattaa jo varailla kesäreissuja, jotta oma mielimatka onnistuisi. Ollaan yhteyksissä!