Upeita, historiallisia kaupunkikohteita, edullisia ostoksia

Irti arjesta, varaa viikonloppureissu lähikaupunkeihin tai lähde kanssamme kiertomatkalle, paikallisoppaan seurassa koet enemmän

Kiehtovia kiertomatkoja, joilla menemme syvemmälle kohteisiin. Mielenkiintoisia paikkoja ja tarinoita Venäjältä, historiaa ja nykypäivää, uusia maisemia, upeaa arkkitehtuuria ja erilaisia näkökulmia on mietitty näihin kiertomatkoihin. Olemme panostaneet opastuksiin.

Katso syyskauden matkaohjelmaa, suunnittelemme uusia reissuja, jos koronatilanne paranee.

25.-27.9. Vastakohtien Petroskoi ja Ruskelan marmorilouhos

Matkavarauksen sitovuus kesän ja syksyn matkoissa

Ole hyvä tee varaus nyt, niin tiedämme, mille reissuille olisi kiinnostusta. Toteutus on tällä hetkellä epävarmaa. Seuraamme koko ajan tilannetta!

Koronavirus aiheuttaa nyt epävarmuutta asiakkaillemme. Olemme peruneet toukokuun valmismatkat ulkomaille koronaviruksen vuoksi. Toimimme koronavirusuhan aikana seuraavasti: Matkalle voit ilmoittautua ilman sitovaa varausta. Kontaktoimme kaikki varaukset matkakohtaisesti n. 1,5 kuukautta ennen reissuun lähtöä. Vasta tämän jälkeen päätämme matkan toteuttamisen ja aloitamme laskutuksen yhteisymmärryksessä asiakkaidemme kanssa. Koronavirusuhan väistyessä matkoille tulee varmasti kysyntää, joten kannattaa jo varailla kesäreissuja, jotta oma mielimatka onnistuisi. Ollaan yhteyksissä!