Kaupunkilomat ja kylpylälomat: Pärnu, Tallinna, Riika

Upeat kaupunkilomat, Tallinna ja Pärnu valmismatkalla

Houkuttaako kaupunkiloma, upea Riika, sympaattinen Tallinna ja muut Baltian kaupungit? Lähikaupunkien vilinä kiehtovine nähtävyyksineen, moderneine ostoskeskuksineen, katukahvilat? Vanhat kaupungit  mukulakivikatuineen ja kapeine kujineen, joita reunustavat kauniisti remontoidut vanhat talot huokuvat historiaa, keskieurooppalaista tunnelmaa lähellä ja helposti saavutettavissa valmismatkalla. Kiertelyn lomassa mukava kahvipaussi tai maittava ruoka viihtyisässä kahvilassa tai ravintolassa kruunaa päivän. Viron kesäkaupunki Pärnu tarjoaa puitteet rantalomalle tai kylpylälomalle.

Koronauhka vaikuttaa Baltian matkailuun. Matkakauppa avautuu joulukuussa, silloin esittelyssä mm. hiihtoloma Tallinna.

KYLPYLÄMATKAT PÄRNUUN

Bussimatkat kätevästi kotikulmilta takuureiteiltä tai reitin varrelta: Nurmeksesta Lieksan ja Enon kautta tai Juuasta Kontiolahden kautta Joensuuhun ja siitä joko Varkauden tai Lappeenrannan kautta satamaan. Reitin Joensuusta eteenpäin suunnittelemme varausten mukaan.

Matkavarauksen sitovuus loppu vuoden matkoissa

Ole hyvä tee varaus nyt, niin tiedämme, mille reissuille olisi kiinnostusta. Toteutus on tällä hetkellä epävarmaa. Seuraamme koko ajan tilannetta!

Koronavirus aiheuttaa nyt epävarmuutta asiakkaillemme. Olemme peruneet toukokuun valmismatkat ulkomaille koronaviruksen vuoksi. Toimimme koronavirusuhan aikana seuraavasti: Matkalle voit ilmoittautua ilman sitovaa varausta, kun reissuun lähtöön on aikaa enemmän kuin kuukausi, yhden päivän kestävissä matkoissa enemmän kuin 2 viikkoa. Katso matkan kuvauksesta matkakohtaiset varausajat. Kontaktoimme kaikki varaukset matkakohtaisesti n.  kuukautta ennen reissuun lähtöä. Vasta tämän jälkeen päätämme matkan toteuttamisen ja aloitamme laskutuksen yhteisymmärryksessä asiakkaidemme kanssa.  Varmista Pärnun kylpylämatkojen varausehdot Pentsami Oy:ltä.