Kaupunkiloma, messumatkat, teatterimatkat sekä luontomatkat

Irti arjesta, varaa mukava kaupunkiloma, teatteri- tai konserttimatka

Matkavaihtoehdoiksi kotimainen kylpylä tai kaupunkikohde? Elämysretkelle kotimaahan? Miltä kuulostaisi Kuusamon ruskaretki luontokohteineen, Pentikin tarina ja Suurpetokeskuksen karhut samalla reissulla, entäs kaamoksen alkutahdit ja ensi lumen ladut Saariselällä tai Rovaniemen joulumaa ja jouluostokset, paluumatkalla Ranua Zoo?

Kulttuurivaihtoehtoja: Toinen pullo cavaa Helsingin kaupunginteatterissa, Herrasmieshuijarit Varkauden teatterissa tai upea Mestari&Diiva Kuopion musiikkikeskuksessa. Huomaa, että teattereihin ja konsertteihin on lippuja rajoitetusti. Varaa matka hyvissä ajoin!

Tutustu vaihtoehtoihin, varaus nyt SITOUMUKSETTA. Tarkistamme tilanteen n. 1 kk ennen reissua, vasta sen jälkeen varaus on sitova. Varaus kannattaa tehdä nyt, koska näin voimme ennakoida varaustilannetta hotelleille. Kotimaan kohteista on nyt kysyntää.

10. – 12.10. Syyslomalla kulttuuria ja shoppailua Helsingissä

1.11. Mestari&Diiva -konsertti tai Ikea Kuopio

6. – 8.11. Rovaniemen joulumaa ja Ranua Zoon jääkarhut

5.12. Herrasmieshuijarit Varkauden teatterissa

21. – 28.11. Ensilumille Saariselälle ja kylpylään

23. – 26.12. Valmis Joulu Savonlinnassa

Matkavarauksen sitovuus kesän ja syksyn matkoissa

Ole hyvä tee varaus nyt, niin tiedämme, mille reissuille olisi kiinnostusta. Toteutus on tällä hetkellä epävarmaa. Seuraamme koko ajan tilannetta!

Koronavirus aiheuttaa nyt epävarmuutta asiakkaillemme. Olemme peruneet toukokuun valmismatkat ulkomaille koronaviruksen vuoksi. Toimimme koronavirusuhan aikana seuraavasti: Matkalle voit ilmoittautua ilman sitovaa varausta, kun reissuun lähtöön on aikaa enemmän kuin 1,5 kuukautta, yhden päivän kestävissä matkoissa enemmän kuin 2 viikkoa. Kontaktoimme kaikki varaukset matkakohtaisesti n. 1,5 kuukautta ennen reissuun lähtöä. Vasta tämän jälkeen päätämme matkan toteuttamisen ja aloitamme laskutuksen yhteisymmärryksessä asiakkaidemme kanssa. Koronavirusuhan väistyessä matkoille tulee varmasti kysyntää, joten kannattaa jo varailla kesäreissuja, jotta oma mielimatka onnistuisi. Ollaan yhteyksissä!