Kaupunkiloma, messumatkat, teatterimatkat sekä luontomatkat

Irti arjesta, varaa mukava kaupunkiloma, teatteri- tai konserttimatka

Matkavaihtoehdoiksi kotimainen kylpylä tai kaupunkikohde? Elämysretkelle kotimaahan? Miltä kuulostaisi kaamoksen alkutahdit ja ensi lumen ladut Saariselällä tai valmis joulu Savonlinnassa?

Kulttuuria: Herrasmieshuijarit Varkauden teatterissa. Lisää vaihtoehtoja tulossa, kun koronatilanne selkeytyy. Huomaa, että teattereihin ja konsertteihin on lippuja rajoitetusti. Varaa matka hyvissä ajoin!

Tutustu vaihtoehtoihin, varaus nyt SITOUMUKSETTA. Tarkistamme tilanteen n. 1 kk ennen reissua, vasta sen jälkeen varaus on sitova. Varaus kannattaa tehdä nyt, koska näin voimme ennakoida varaustilannetta hotelleille. Kotimaan kohteista on nyt kysyntää.

28.11. Jouluostosmatka Kirpparilla.fi, Matkus ja Ikea Kuopio Lieksasta, Nurmeksesta ja Juuasta

5.12. Herrasmieshuijarit Varkauden teatterissa

21. – 28.11. Ensilumille Saariselälle ja kylpylään

23. – 26.12. Valmis Joulu Savonlinnassa

Matkavarauksen loppu vuoden matkoissa

Ole hyvä tee varaus nyt, niin tiedämme, mille reissuille olisi kiinnostusta. Toteutus on tällä hetkellä epävarmaa. Seuraamme koko ajan tilannetta!

Toimimme koronavirusuhan aikana seuraavasti: Matkalle voit ilmoittautua ilman sitovaa varausta, kun reissuun lähtöön on aikaa enemmän kuin kuukausi, yhden päivän kestävissä matkoissa enemmän kuin 2 viikkoa. Kontaktoimme kaikki varaukset matkakohtaisesti n. kuukautta ennen reissuun lähtöä. Vasta tämän jälkeen päätämme matkan toteuttamisen ja aloitamme laskutuksen yhteisymmärryksessä asiakkaidemme kanssa.