Kaupunkiloma, messumatkat, teatterimatkat sekä luontomatkat

Irti arjesta, varaa mukava kaupunkiloma tai harrastematka, vaihtoehtona myös Ahvenanmaan kiertomatka

Elokuinen Ahvenanmaa maa kutsuu. Meri ja upea saaristo pitsihuviloineen, kalliorantoineen, yhteysaluksineen sekä Ahvenamaan manner opastetuilla retkillä antavat elämysmatkan ahvenanmaalaisuuteen. Sympaattisen pieni ja kuitenkin niin erilainen meille mannersuomalaisille. Kurkkaa matkaohjelmaa, varaa reissu nyt tai kysy lisätietoja!

Uusia näkökulmia paikallisoppaiden mukana kiertomatkoilta:

21.-24.8. Markkinoiden monipuolisin AHVENANMAA pohjoista saaristotietä

Valitettavsti suurin osa kiertomatkoista on siirretty vuodelle 2021 koronatilanteen vuoksi, mutta Maarianhamina ympäristöineen ja upea saaristo on tutustumisen arvoinen paikka ja paikallisoppaan seurassa sukellat täysillä ahvenanmaalaiseen kulttuuriin.

Pieniä lomamatkoja koto-Suomeen korona-arjen katkaisuun:

22.8. Taimipäivät Mustilan arboretumissa ja Sadun Kukkaiselämää samalla reissulla

12.9. – 15.9. Ruskaretkelle kuukkelien maahan Kuusamoon, luontoretkiä ja Pentikin tarina samalla reissulla

3.10. Herrasmieshuijarit Varkauden teatterissa

10-12.10. Syyslomalla kulttuuria ja shoppailua Helsingissä

13. – 15.11. Suomen Kädentaidot -messut Tampereella

21.-28.11. Ensilumille Saariselälle ja kylpylään

Tulossa joulumatka Rovaniemelle.

Matkavarauksen sitovuus kesän ja syksyn matkoissa

Ole hyvä tee varaus nyt, niin tiedämme, mille reissuille olisi kiinnostusta. Toteutus on tällä hetkellä epävarmaa. Seuraamme koko ajan tilannetta!

Koronavirus aiheuttaa nyt epävarmuutta asiakkaillemme. Olemme peruneet toukokuun valmismatkat ulkomaille koronaviruksen vuoksi. Toimimme koronavirusuhan aikana seuraavasti: Matkalle voit ilmoittautua ilman sitovaa varausta, kun reissuun lähtöön on aikaa enemmän kuin 1,5 kuukautta, yhden päivän kestävissä matkoissa enemmän kuin 2 viikkoa. Kontaktoimme kaikki varaukset matkakohtaisesti n. 1,5 kuukautta ennen reissuun lähtöä. Vasta tämän jälkeen päätämme matkan toteuttamisen ja aloitamme laskutuksen yhteisymmärryksessä asiakkaidemme kanssa. Koronavirusuhan väistyessä matkoille tulee varmasti kysyntää, joten kannattaa jo varailla kesäreissuja, jotta oma mielimatka onnistuisi. Ollaan yhteyksissä!