Viinijuhlille Kuopioon

04.07.2019 - 04.07.2019

Lauri Tähkä, Virve Rosti, Popeda! Tee lippuvaraus nyt!

Hinta

alk. 57 € lippu ja kyyti

Lähde Italia-tunnelmiin ja nauttimaan hyvästä musiikista Kuopion viinijuhlille torstaina 4.7. Esiintyjinä Lauri Tähkä, Jimmy Cola Feat, Virve Rosti ja Popeda.

Illan ohjelma-aikataulu ennakkotietona: Ovet avataan klo 17 ja noin klo 18 aloittelee Jimmy Cola ja Vicky Rosti, n. klo 19.15 Tähkä ja illalla klo 22.30 noin on Popeda. Portit menevät kiinni klo 01 ja valomerkki on 00.30, Popeda lopettaa klo 24 viimeistään.

Tänä vuonna teemana on Italia. Ruokakatu palaa juhlille ja muutenkin tapahtuma-aluetta on muutettu kävijöiden toiveiden mukasesti. Tutustu Kuopio Wine Festival -tapahtumaan tässä linkissä.

Lue tapahtumainfo tässä linkissä ja huomioi järjestäjän ohjeet. Ikäraja viinikylässä on klo 17-01 välisenä aikana K18. Huomaa, että lippu on kertalippu eli alueelta ei voi poistua kesken tapahtuman.

Ole hyvä ja varaa paikkasi viinijuhlille viimeistään 4.6. mennessä. Voimme siihen saakka pitää lippuvarauksia.

LIPPUJEN PALAUTUSEHTO
Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.

Matkareitti ja -aikataulu:

LÄHTÖ: Juuka, keskusta ent. linja-autoasema klo 15, Nurmes klo 15.40. Yhteys Lieksasta, jos reissuun lähtijöitä on vähintään 10. Lieksasta erillisenä noutona Nurmekseen, lähtö klo 16.45 Mönninkatu, ent. linja-autoasema.

Paluu: klo 01 Viinijuhlilta.

Hinta: kyyti ja lippu 57 € + toimitusmaksu 3 € / tilaus
Tai pelkkä kyyti 25 € + toimitusmaksu 3 e

Kuva tapahtumajärjestäjän sivuilta.

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. VENÄJÄN MATKOILLE TARVITSEMME PASSINNUMERON. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.