Ahvenanmaa / Pohjoinen saaristotie 17.-20.7

17.07.2019 - 20.07.2019

Monipuoliset, opastetut retket kolmena päivänä!

Hinta

alk. 495 €

Etelä-Suomen Juuka-seuran reissu heinäkuiselle Ahvenanmaalle. Monipuolinen reissu, jossa on reilusti erilaisia kohteita ja paljon nähtävää Ahvenanmaalla historiaa, nykypäivää, hyvää ruokaa. Yksi yö saaristossa ja kaksi yötä Ahvenanmaalla. Kätevästi Pohjois-Karjalasta. Hintaan sisältyvät opastetut retket kolmena päivänä, kuljetukset, majoitukset sekä 3 päivällistä. Tällä reissulla tutustut Ahvenanmaan ihmeisiin monelta eri näkökulmalta.

Matkalle ovat tervetulleita myös ei-jäsenet. Mahdollisuus liittyä reissuun myös Nurmeksesta ja Lieksasta, jos on tarpeeksi lähtijöitä, niin yhteys Kuopiontien kautta mahdollinen.

MUUTAMA PAIKKA ENÄÄ JÄLJELLÄ. Kysy varaustilannetta!

17.07. Reissuun starttaamme klo 6.00 Juuka ja ajelemme Kustaviin. Klo.16.30 Saaristolautta
Vuosnainen-Åva. Majoittuminen saaristossa Hotelli Gullvivan Brändössä, klo.18.00 Päivällinen
18.07. Aamiaisen jälkeen lähdemme Saaristolautalla Torsholma – Hummelvik Ahvenanmaalle.
Lauttamatkan jälkeen aloitamme 6 tunnin opastetun kierroksen Bomarsund=Oolannin sodan rauniot. Kastelholman linna / sisäänpääsy ja Jan Karlsgårdenin ulkoilmamuseo (muistellaan noitavainojakin). Mikael Björklundin ravintola Smakbyssä nautimme lounaan. Sen jälkeen lähdemme kohti Maarianhaminaa, jossa vierailu mm. Merikorttelissa, missä mm. Salt putiikit, jotka pitävät sisällään Ahvenanmaalaista käsityötaitoa parhaimmillaan.
Klo.16.30 Majoittuminen Hotelli Cikadaan, Maarianhamina
Klo.18.30Päivällinen
Yöpyminen
19.07. Lähdemme opastetulle kiertoajelulle (6 t.) Hammarland/Eckerö. Vierailut mm. Anna-Lisa Anderssonin puutarhassa, Tutustu riistaeläimiin (mm. saksanhirviä, kuusipeuroja, strutseja ja laamoja) Eckerössä Käringsundin Riistasafarilla sekä Posti- ja Tullitalossa. Paluumatkalla kierrämme Geta vuoren kautta. Hienoissa maisemissa nautimme kahvit ja Ahvenanmaan pannukakkua ravintola Soltunassa. Paluu hotellille n.klo.15.30
klo.17.30 Päivällinen
Yöpyminen Cikada, Maarianhamina
20.07. Klo.12.00 Opas saapuu hotellille ja vierailemme merenkulkumuseossa ja museolaiva
Pommernissa. Kotimatkan aloitamme klo.14.20 Viking Gracella Maarianhamina – Turku. Arvioitu saapumisaika Juukaan on 21.7. klo 4.30. Kahden hengen huoneessa 495,00 € / henkilö

Pakettihintaan sisältyy yllä oleva ohjelma sekä aamiaiset!
Varaus hintojen muutoksiin ja ohjelmaan pidätetään.

Lisätietoja matkasta ja ilmoittautuminen:
Yrjö Puoskari, Etelä-Suomen Juuka-seura ry. yrjopuoskari@gmail.com

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 29.5. !

Vastuullinen matkanjärjestäjä Samimatkat Oy

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. VENÄJÄN MATKOILLE TARVITSEMME PASSINNUMERON. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.