Omenoiden aikaan Ahvenanmaa / Pohjoinen saaristotie

21.08.2020 - 24.08.2020

Monipuolisin reissu Ahvenanmaalle

Hinta

465 € / hlö, 2hh

Monipuolinen reissu elokuiselle Ahvenanmaalle, jossa on reilusti erilaisia kohteita ja paljon nähtävää: Ahvenanmaan historiaa, nykypäivää, hyvää ruokaa. Yksi yö saaristossa ja kaksi yötä Ahvenanmaalla. Kätevästi Pohjois-Karjalasta. Ahvenamaa on Suomen omenatarha. Omenoiden aika alkaa Ahvenanmaalla elokuun puolessa välissä, jolloin varhaisimmat lajikkeet kypsyvät. Maaseutukierroksilla näemme paljon omenaviljelyksiä.  Hintaan sisältyvät opastetut retket kolmena päivänä, kuljetukset, majoitukset sekä 3 päivällistä. Tällä reissulla tutustut Ahvenanmaan ihmeisiin monelta eri näkökulmalta.

Reissu toteutettiin samanlaisena viime kesänä. Saimme paljon kiitoksia  monipuolisuudesta ja eri näkökulmista sekä järjestelyjen ja aikataulujen toimivuudesta. Jos Ahvenanmaa on mielessä, niin tälle reissulle kannattaa lähteä. Reissu on kerran testattu!

Ole hyvä ja ilmoittaudu mukaan hyvissä ajoin, sitovat hotellivaraukset on annettava heinäkuun alussa. Ahvenanmaan rajoitetun kapasiteetin vuoksi hotellit haluavat varaukset varhaisessa vaiheessa.

21.8. Aikataulu tarkistuksessa! Reissuun starttaamme klo 4.00 Nurmes –  Juuka – Kontiolahti – Uuro –  Joensuu- reittiä ja ajelemme Kustaviin. Varma yhteys myös Lieksa-Uimaharju-Eno-suunnalta. Huom. yhteys myös Valtimolta. Klo.16.30 Saaristolautta Vuosnainen-Åva. Majoittuminen saaristossa Hotelli Gullvivan Brändössä, klo.18.00 Päivällinen
22.8. Aamiaisen jälkeen lähdemme Saaristolautalla Torsholma – Hummelvik Ahvenanmaalle. Lauttamatkan jälkeen aloitamme 6 tunnin opastetun kierroksen Bomarsund=Oolannin sodan rauniot. Kastelholman linna / sisäänpääsy ja Jan Karlsgårdenin ulkoilmamuseo (muistellaan noitavainojakin). Mikael Björklundin ravintola Smakbyssä nautimme lounaan. Sen jälkeen lähdemme kohti Maarianhaminaa, jossa vierailu mm. Merikorttelissa, missä mm. Salt putiikit, jotka pitävät sisällään Ahvenanmaalaista käsityötaitoa parhaimmillaan.
Klo.16.30 Majoittuminen Hotelli Cikadaan, Maarianhamina
Klo.18.30Päivällinen
Yöpyminen
23.8. Lähdemme opastetulle kiertoajelulle (6 t.) Hammarland/Eckerö. Vierailut mm. Anna-Lisa Anderssonin hurmaavassa puutarhassa, Tutustu riistaeläimiin (mm. saksanhirviä, kuusipeuroja, strutseja ja laamoja) Eckerössä Käringsundin Riistasafarilla sekä Posti- ja Tullitalossa. Paluumatkalla kierrämme Geta vuoren kautta. Hienoissa maisemissa nautimme kahvit ja Ahvenanmaan pannukakkua ravintola Soltunassa. Paluu hotellille n.klo.15.30
klo.17.30 Päivällinen
Yöpyminen Cikada, Maarianhamina
24.08. Klo.12.00 Opas saapuu hotellille ja vierailemme merenkulkumuseossa ja museolaiva Pommernissa. Kotimatkan aloitamme klo.13.45 Baltic Princess -laivalla Maarianhamina – Turku. Turussa klo 19.15. Arvioitu saapumisaika Juukaan on 25.8. klo 4.30.

Kahden hengen huoneessa 465,00 € / henkilö. + toimitusmaksu 10 €/tilaus

Pakettihintaan sisältyy yllä oleva ohjelma sekä aamiaiset!
Uimapuku kannattaa ottaa mukaan! Hotelli Gullvivanilla on uimaranta ja Cikadassa uima-allas.
Varaus hintojen muutoksiin ja ohjelmaan pidätetään, jos ne tulevat meistä riippumattomista syistä.

Vastuullinen matkanjärjestäjä Samimatkat Oy. Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Samimatkat-toimisto, puh. 050 4700 787 tai info@samimatkat.fi

Ilmoittaudu mukaan tässä linkissä tai kysy lisätietoja.

Huomaa, että hotellihuoneita on rajoitetusti. Koronauhan aikaan ilmoittautuminen SITOUMUKSETTA. Otamme yhteyttä asiakkaisiin  ennen tilausvahvistusten lähettämistä ja laskutuksen aloittamista.