Nordic Cup -turnaus Suomi-Tanska 10.4. Kuopio

10.04.2020 -

A-maaottelu Niiralan montussa

Hinta

alk. 48 €

Nordic Cup -turnaus Suomi-Tanska 10.4. Kuopio

Pitkänä perjantaina pelireissuun Juuka, Lieksa ja Nurmes sekä reitin varrelta. Miesten A-maajoukkue aloittaa Sveitsin MM-kisoihin valmistautumisen ensi keväänä kotimaan jäältä, Kuopiosta (ja Joensuusta).

Tanska-ottelut ovat osa keväisin pelattavaa kuuden ottelun Euro Hockey Challenge -ottelusarjaa, jonka puitteissa eurooppalaiset joukkueet valmistautuvat kevään MM-kisoihin.

TÄSSÄ LINKISSÄ LISÄTIETOJA CUPISTA

Lähdetään porukalla kannustamaan Suomi voittoon ja tsemppiä jatkoon suurempiin koitoksiin.  Kuopiossa A-maaottelu pelattiin viimeksi 11.4.2014. Vastassa oli tuolloin Latvia ja ottelu päättyi Leijonien voittoon loppulukemien ollessa 5-1.

Lippuvaihtoehdot: Keskikatsomo-paikat A1-lohkossa, 58 euroa / hlö, reunakatsomopaikat A2-lohkossa, 48 euroa / hlö, hinta sisältää kyydin ja lipun + toimitusmaksu 5 € / lasku.

Peli alkaa klo 16 Olvi-areenalla, ajoaikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Paikkoja rajoitetusti, myydään varausjärjestyksessä, ilmoittaudu viimeistään 28.2.

Hintaan sisältyy liput ja kuljetukset lähtöpaikkakunnilta Juuka – Lieksa ja Nurmes sekä reitin varrelta.

PS. ennakkoinfoissa tämä oli nimellä EHT, mutta tämä on kuuluu virallisesti Euro Hockey Challenge-ottelusarjaan, ja on sen Nordic Cup-turnaus.

Ilmoittaudu reissuun tässä linkissä

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Samimatkat Oy. Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai sami@samimatkat.fi