Ensilumille Saariselälle ja kylpylään 21.-28.11.

21.11.2020 - 28.11.2020

Kaamoksen ensitahdit ja viihtyisä kylpylä Saariselällä

Hinta

535 € / hlö, 2 hh

Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen sanotaan, mutta siitä huolimatta sen ensilumen saavuttaa varmimmin Suomen lapissa, vaikkapa Saariselällä. Lähtisitkö sujuttelemaan Saariselän maisemiin marraskuun lopulla? Koe kaamoksen alkutahdit, tee upeita hiihtoretkiä ensilumen laduilla, sen jälkeen hyvää ruokaa, rentoa oleilua kylpylän poreissa.

Latutilanne kehittyy syksyn aikana ja päivitämme sitä sivuillemme. Tällä hetkellä tarkkoja tietoja tilanteesta ei vielä ole. Alueen latuinfosta saimme tietoa, että ensilumenlatu Saariselän ja Laanilan välillä tehdään ensimmäisenä hiihtokuntoon. Luonnonlumitilanteen salliessa ensimmäisenä avataan valaistut ladut Kiilopäälle ja Kakslauttaseen.

Kotimainen kylpylä Viron vaihtoehdoksi? Kylpylä ja kaamos täytyy kokea itse, sitä ei voi sanoin kuvata. Kaamos on erinomaista aikaa rentoutumiseen hyvien palvelujen äärellä. Kaamoksen aikaan ei ole sysipimeää, vaikka moni niin luuleekin. Kirkkaat puhtaat lumet lisäävät valon tuntua.

Hotellimme Holiday Club Saariselkä on Euroopan pohjoisin kylpylä. Lämmin kylpylä on paras paikka rentoutua reippaan ulkoilun jälkeen tai viettää leppoisaa lomaa ihan muuten vain. Viihtyisällä allasosastolla riittää mielenkiintoisia kohteita kaikenikäisille. Voit välillä nauttia olostasi porealtaassa ja vesihieronnassa tai levähtää saunan lämmössä, vauhdin hurmaa koet vesiliukumäessä. Kylpylän käyttö sisältyy huoneen hintaan. Kylpylästä voi myös ostaa ihania Aurora Span hoitoja lisähintaan.

Kylpylän esittely tässä linkissä: https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/saariselka/kylpyla/ 

Tutustu Saariselän aktiviteetteihin: https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/saariselka/aktiviteetit/ 

ALUSTAVA MATKAOHJELMA JA REITTI:

Lauantai 21.11. REITTI 1 Joensuu matkailupysäkki klo 6.00, Uuro ABC klo 6.20, Uimaharju tb klo 6.50, Lieksa/linja-autoasema Mönninkatu klo 7.30, Nurmes Rökön pysäkki klo 8.25,  Nurmes/ABC Porokylä klo 8.20, Valtimo/ent. Seiskan edestä parkkipaikalta klo 8.40.

REITTI 2 Juuka/ABC klo 7.40, yhdistyy reitti 1 bussiin Nurmes ABC tai reitin varrelta.

Illalla majoittuminen Saariselälle, kylpylä-hotelli Holiday Club Saariselkä.

22.11.-27.11. Aamiainen hotellissa, vapaata ohjelmaa.

Lauantai 28.11.  Aamiainen hotellissa, lähtö kotimatkalle klo 9. Pidämme taukoja matkalla. Arvioitu paluuaika Joensuuhun on klo 20.

535 € / henkilö, 2hh, lisähinta 1 henkilön huoneessa + 210€, + toimitusmaksu 10€/lasku
Hinta sisältää kuljetukset, yöpymiset  kylpylähotellissa buffee aamiaisineen ja kylpylän käytön. Ennakkotilauksesta buffeepäivällispaketti 154€/henkilö, sisältää 7 päivällistä.

Retkivaihtoehtoja:

Puolipäiväretki Inariin
Vierailemme saamelaismuseo Siidassa sekä mukavasti ostosaikaa Inarissa. Puolipäiväretken kuljetus 25€/henkilö. Pääsyliput omakustanteisesti.

Su 22.11. KaamosJazz – maailman pimein festivaali
KaamosJazz Tapahtuman ohjelma julkaistaan myöhemmin. Ehdimme sunnuntaina mukaan KaamosJazzien loppuhuipennukseen.

Retket toteutuvat, jos vähintään 10 henkilöä ilmoittautuu mukaan.

Omatoimivinkki ladun varrelta: Monotanssit Laanihovissa
Monotanssit Laanihovissa Vuodesta 1984 asti järjestettyjä monotansseja tanssitaan sesongin jokaisena päivänä elävän musiikin ja levyjen tahdissa klo 14-17. Saariselän keskustasta Laanihoviin on 3,5 km.

Saariselän luontoinfoa tässä linkissä. Saariselkä.fi-sivuilla on kulttuuritietoa sekä tietoa alueen aktiviteeteista.  http://www.saariselkä.fi/vuodenajat/ 

Ilmoittaudu reissuun tai kysy lisätietoja tässä linkissä.