Europa-risteily ja Tallinna

13.01.2020 - 15.01.2020

Europa-risteily ja hotelli

Hinta

alk. 142 € / hlö, 2 hh

Tallinnan vanhaan kaupunkiin vai shoppailemaan moderneihin ostoskeskuksiin? Miksei vähän kaikkea samalla reissulla? Tallinnan ruokapaikat mm. vanhassa kaupungissa, nähtävyydet ja erilaiset palvelut helposti saavutettavissa. Sukella vanhan kaupungin tunnelmaan, tutustu erikoisliikkeisiin. Käsityötarvikkeita, käsitöitä, virolaisia ruokia jne. Ja tuliaisjuomat myös kätevästi mukaan omaan bussiin!

Kätevästi omalla bussilla kotikulmilta alkaen, lähtöpaikkoina Nurmes, Juuka, Kontiolahti, Joensuu, lähes jokaiselle reissulle yhteys myös Lieksasta. Reissuun on helppo liittyä myös reitin varrelta. Tuliaiset ja matkatavarat kätevästi mukana koko reissun ajan.

142 € / hlö 2hh, lisähinta 1 hh + 40 €, hintoihin sis. aamiaiset sekä laivalla että Hestia Hotel Europassa. Toimitusmaksu 10 €/tilaus.

Reitti ja aikataulu vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Tallinnan vinkkejä, missä poikkeaisi:

Käsitöiden tekijän mekka: Käsityötavaratalo Karnaluks, avoinna arkisin:
https://shop.kl24.ee/kontakt/&lng=12/

Baltikan kortteli ja muotikatu Veerenni tänav 24.

Telliskivi Loomelinnak  on Tallinnan ”luova keskus”, josta löydät pieniä designkauppoja ja studioita sekä ruokapaikkoja.

Oluen ystäville vinkkinä Tallinnan ainoa panimoravintola Beer House.

Ja ehkä erikoisin museo on KGB-museo, jossa voi hämmästellä kylmän sodan aikaista elämää. Museoinfolinkissä mielenkiintoista juttua vakoilusta. Kätevästi Viru-hotellissa.

Kurkkaa Tallinnan ostosmahdollisuuksia: https://www.visittallinn.ee/fin/matkailija/nae-koe/ostokset Käsitöitä, antiikkia, virolaista keramiikkaa, galleria, muotia… Silmänruokaa, persoonallisia tuliaisia kotiin ja ystäville.

Lisätietoja Tallinnan nähtävyyksistä tässä linkissä.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Pentsami Oy
Ota yhteyttä, kysy lisätietoja! Lähetä viesti lomakkeellamme tai ota yhteyttä suoraan puh. 0500-680019 / Pentti Kärkkäinen, pentsami@mobiili.net.

Kuvat: T1-ostoskeskus kuvapankki: Copyright Tiit Veermae, Tallinnan turisti-info (ei kuvaajia) ja Samimatkat

 

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. VENÄJÄN MATKOILLE TARVITSEMME PASSINNUMERON. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.