Hiihtolomalla ostosreissu Haaparantaan

07.03.2020 - 08.03.2020

Edullisia ostoksia Haaparannassa!

Hinta

alk. 142 € / hlö, 2 hh

Haaparanta on hyvä ostospaikka, mm. useita urheiluliike outlet-kauppoja Haglöfs, Peak Performance, Fjällräven, Stadium, useita tavarataloja, kirpputoreja, Rajalla På Gränsen -kauppa Tornion puolella sekä mm. IKANO-ostoskeskus, jossa on IKEA. Kurkkaa Haaparanta ostosinfo TÄSSÄ LINKISSÄ.

Majapaikkamme Stadshotel Haparanda, laatua ja mukavuutta vanhaan malliin, historiallinen ilmapiiri yhdistettynä useisiin ravintoloihin.

Hinta: 142 € / hlö / 2hh, 1 hengen huone lisähintaan + 37 €

+ Toimitusmaksu 10 € / tilaus

ALUSTAVA MATKAOHJELMA:
7.3. Lähdemme reissuun Kontiolahti/linja-auto-asema klo 4.30, Joensuu/Rantakylä Neste klo 4:50, Joensuu matkailupysäkki klo 5:00, Uuro ABC klo 5.20, Uimaharju tb klo 5.50, Lieksa/linja-autoasema Mönninkatu klo 6:30, Nurmes/ABC Porokylä klo 7:20, Valtimo/ent. Seiskan edestä parkkipaikalta klo 7:40, Juuka/Tokmanni klo 6:35 tai reitin varrelta. Iltapäivällä majoittuminen Stadshotel Haparandaan.

8.3. Aamiainen hotellissa. Kotimatkalle lähdemme klo 12 Ruotsin aikaa hotellista kirjautumisen jälkeen. Arvioitu aika Joensuussa klo 21 jälkeen.

Ostokset Haaparannassa: Suomalaisille Haaparanta on hieman edullisempi ostospaikka kruunun kurssista riippuen. Suomalaisten suosikkipaikkoja ovat IKEA, urheiluvaateliikkeet, joissa voi tehdä löytöjä sekä karkkikauppa Candy World. Myös Ica Maxin laajat ruokavalikoimat kiinnostavat. Viinit ovat Systembolagetissa edullisempia kuin Suomen Alkossa. Nuuska kuuluu myös suomalaisten ostoksiin.

Mikäli haluat käyttää käteistä ostoksilla, muutamissa liikkeissä voi maksaa euroilla, mutta yleensä vastaraha annetaan kruunuissa, tämä kannattaa huomioida. Haaparannalla on myös pankkiautomaatti, josta voi nostaa kruunuja (ja euroja) tarpeen mukaan. Yleisesti ottaen suosittelemme kortin käyttöä sen kätevyyden vuoksi. Ruotsinpuolen kirpputoreilla käyvät ymmärtääksemme vain kruunut ja kortti tietysti. Suomalainen pankkikortti käy useissa paikoissa, kannattaa ottaa myös luottokortti mukaan. Maksettaessa Credit-ominaisuudella vaihtokurssi tulee pankin, ei liikkeen mukaan. Tarkista oman pankkikorttisi toimivuus Ruotsissa pankiltasi.

Huomaa, että Ruotsin aika on 1 tunnin jäljessä Suomen aikaa. Annetut ajat ovat paikallista aikaa.

Tiedot: Turisti-info/Haaparanta.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai sami@samimatkat.fi

Ilmoittaudu reissuun tai kysy lisätietoja tässä linkissä.