Hiihtolomalla Tallinnaan

03.03.2019 - 05.03.2019

Europa-risteily ja 1 yö hotellissa!

Hinta

alk. 138 €

Hiihtolomaviikko käyntiin rennolla reissulla: Europa-risteily alkuun ja mukavasti aikaa Tallinnassa! Ostoksille ja juhlimaan.  Tallinnan vanhaan kaupunkiin vai moderniin T1-ostoskeskukseen? Miksei molemmat samalla reissulla? Tallinnan ruokapaikat mm. vanhassa kaupungissa, nähtävyydet ja erilaiset palvelut helposti saavutettavissa. Sukella vanhan kaupungin tunnelmaan, tutustu erikoisliikkeisiin. Käsityötarvikkeita, käsitöitä, virolaisia ruokia jne. Ja tuliaisjuomat myös kätevästi mukaan! Nähtävyyksiä unohtamatta.

HIIHTOLOMATARJOUS: 135 € / hlö 2hh, lisähinta 1 hh 36 €, laiva- ja hotellimajoitukseen kuuluu aaminen.
toimitusmaksu 10 €/tilaus.

Hotelli: Hestia Hotel Europa, 4 tähden hotelli Tallinnan keskustassa. Hintaan sisältyy aamusauna ja kuntosalin käyttö & Wifi

Reitti: Nurmes, Porokylä ABC klo 8, Juuka ABC 8.40, Joensuu klo 10, Länsisatama klo 17 tai reitin varrelta. Silja Europa -laiva lähtee klo 18.30. Yö laivalla. Reitti ja aikataulu vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Paluu 5.3. Silja Euroopalla, laiva lähtee klo 12.30 D-terminaalista.

Ole hyvä ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.2. !

Matkan hintaan sisältyy kuljetus uuteen T1-ostoskeskukseen, menomatkalla voi jäädä myös Karnaluksiin ostoksille.

Tallinnan vinkkejä, missä poikkeaisi:

Käsitöiden tekijän mekka: Käsityötavaratalo Karnaluks, avoinna arkisin:
https://shop.kl24.ee/kontakt/&lng=12/

Baltikan kortteli ja muotikatu Veerenni tänav 24.

Telliskivi Loomelinnak  on Tallinnan ”luova keskus”, josta löydät pieniä designkauppoja ja studioita sekä ruokapaikkoja.

Oluen ystäville vinkkinä Tallinnan ainoa panimoravintola Beer House.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai sami@samimatkat.fi

Kuva: T1-ostoskeskus kuvapankki: Copyright Tiit Veermae

 

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.