Hiihtolomalla Tallinnaan

29.02.2020 - 02.03.2020

2 yötä Hestia Seaportissa, reilusti aikaa perillä

Hinta

Hinta 174 € / hlö, 2 hh

Tallinna kutsuu ostoksille ja juhlimaan.  Tallinnan vanhaan kaupunkiin vai shoppailemaan moderneihin ostoskeskuksiin? Miksei vähän kaikkea samalla reissulla? Tallinnan ruokapaikat mm. vanhassa kaupungissa, nähtävyydet ja erilaiset palvelut helposti saavutettavissa. Sukella vanhan kaupungin tunnelmaan, tutustu erikoisliikkeisiin.  Tuliaisjuomat myös kätevästi mukaan!

Hinta 174 euroa / hlö, 2 hh, 1 hh lisähintaan 33 €, toimitusmaksu 10 €/tilaus. Ole hyvä ja kysy tarjousta perheelle tai kaveriporukalle, jos enemmän kuin 2 henkilöä majoittuu samassa huoneessa. Etsimme edullisimman majoitusmuodon.

Matkan hintaan sisältyvät kuljetukset, laivamatka kansipaikoilla sekä majoitukset 2 yötä buffeeaamiaisineen Hestia Hotel Seaportissa keskeisellä paikalla lähellä satamaa ja keskustan kauppoja.

Lisätilauksesta retki T1-ostoskeskukseen 10 euroa / henkilö.
Tutustu T1-mahdollisuuksiin tässä linkissä. T1:ssä on mm. ympäri vuoden toimiva maailmanpyörä, trampoliini- ja pelikeskus, Super SkyLab sekä tietenkin kauppoja ja ravintoloita. Lähellä myös Ülemiste-keskus, joka on hyvä ostospaikka. T1 tunnetaan enemmän viihdekeskuksena.

Lisätilauksesta kiertoajelu 10 € / hlö.

Retket toteutuvat, jos on vähintään 10 lähtijää / retki.

Reitti ja aikataulu:
la 29.2.
Reissuun paikkakunnilta: Nurmes, Porokylä ABC klo 6, Juuka ABC 6.40, Kontiolahti linja-autoasema klo 7.30, Uuro abc klo 7.45, Joensuu matkailupysäkki klo 8, Tolosenmäki klo 8.50, tai reitin varrelta. Yhteys Lieksasta, jos väh. 6 matkustajaa. Länsisatamassa n. klo 15. Megastar -laiva lähtee klo 16.30 ja on Tallinnassa klo 18.30. Kokoontuminen bussilla ja majoittuminen hotelliin.

su 1.3. Aamiainen Hotellissa.
Mahdollisuus lisämaksullisille retkille.

ma 2.3. Aamiainen hotellissa, paluu  Megastarilla, laiva lähtee klo 13.30 D-terminaalista. Lopullinen reitti ja aikataulu vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Tallinnan vinkkejä, missä poikkeaisi:

Noblessner – vanhan telakan uusi elämä
Pohjois-Tallinnassa sijaitseva Noblessnerin vanha sukellusvenetelakka on kaupungin nopeimmin kehittyvä ja siksi myös tämän hetken kiinnostavin alue. Siellä ovat mm. Shishi-virolais-norjalaisen sisustusbrändin myymälä, sisustuskauppa Kalhoj, Pohjola-panimo-ravintola, taidegallerioita sekä Keksintökeskus PROTO. Lue lisää tässä linkissä.

Baltikan kortteli ja muotikatu Veerenni tänav 24.

Telliskivi Loomelinnak  on Tallinnan ”luova keskus”, josta löydät pieniä designkauppoja ja studioita sekä ruokapaikkoja.

Oluen ystäville vinkkinä panimoravintola Beer House. Ja ehkä erikoisin museo on Virussa, KGB-museo, jossa voi hämmästellä kylmän sodan aikaista elämää. Museoinfolinkissä mielenkiintoista juttua vakoilusta.

Käsitöiden tekijän mekka: Käsityötavaratalo Karnaluks:
https://shop.kl24.ee/kontakt/&lng=12/

Abakhan kangaskauppa: https://www.abakhan.ee/

Lisätietoja Tallinnan nähtävyyksistä tässä linkissä.

Ostosmahdollisuuksista lisää tässä linkissä:  Käsitöitä, antiikkia, virolaista keramiikkaa, galleria, muotia… Silmänruokaa, persoonallisia tuliaisia kotiin ja ystäville. Löytyypä Tallinnasta karamellityöpajakin!

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai sami@samimatkat.fi

Ilmoittaudu reissuun tässä linkissä tai kysy lisätietoja.