Hiihtolomalla Tallinnaan

29.02.2020 - 02.03.2020

Ei enää varauksia.

Hinta

164 € / hlö, 2 hh

Ei enää lisäpaikkoja, hotellivaraukset on nyt vahvistettu!

Tallinna kutsuu ostoksille ja juhlimaan.  Tallinnan vanhaan kaupunkiin vai shoppailemaan moderneihin ostoskeskuksiin? Miksei vähän kaikkea samalla reissulla? Tallinnan ruokapaikat mm. vanhassa kaupungissa, nähtävyydet ja erilaiset palvelut helposti saavutettavissa. Sukella vanhan kaupungin tunnelmaan, tutustu erikoisliikkeisiin.  Tuliaisjuomat myös kätevästi mukaan!

NYT HIIHTOLOMATARJOUS 164 euroa / hlö, 2 hh, 1 hh lisähintaan 33 €, toimitusmaksu 10 €/tilaus. Ole hyvä ja kysy tarjousta perheelle tai kaveriporukalle, jos enemmän kuin 2 henkilöä majoittuu samassa huoneessa. Etsimme edullisimman majoitusmuodon. YSTÄVÄ-/PERHE-ETU porukkamatkasta: 4 HENKILÖN PORUKALLE vähintään – 40 euroa (10 euroa/hlö)!

Matkan hintaan sisältyvät kuljetukset, laivamatka kansipaikoilla sekä majoitukset 2 yötä buffeeaamiaisineen Hestia Hotel Seaportissa keskeisellä paikalla lähellä satamaa ja keskustan kauppoja.

Lisätilauksesta retki uuteen T1-ostoskeskukseen 10 euroa / henkilö.
Tutustu T1-mahdollisuuksiin tässä linkissä. T1:ssä on mm. ympäri vuoden toimiva maailmanpyörä, trampoliini- ja pelikeskus, Super SkyLab sekä tietenkin kauppoja ja ravintoloita. Myös perhospuutarha. Lähellä myös Ülemiste-keskus, joka on hyvä ostospaikka. T1 on moderni tavaratalo ja viihdekeskus.

Reitti ja aikataulu:

29.2. REITTI 1: Nurmes Rökön pysäkki klo 6.00, Nurmes Porokylän abc klo 6.10, Juuka ABC klo 6.50, Ahmovaara Kolinportin kohdalla bussipysäkki klo 7.15, Kontiolahti sataman linja-auto pysäkki klo 7.45, Uuro abc klo 7.55, Joensuu matkailupysäkki klo 8.10. Länsisatamassa n. klo 15. Megastar -laiva lähtee klo 16.30 ja on Tallinnassa klo 18.30. Kokoontuminen bussilla ja majoittuminen hotelliin.
Tällä hetkellä Lieksa-yhteys ei ole toteutumassa.
su 1.3.
Aamiainen Hotellissa. T1-retki lisähintaan. Lähtö T1-ostoskeskukseen klo 9.45. Viipymä ostoskeskuksessa n. 2 tuntia.
ma 2.3.
Aamiainen hotellissa, lähtö hotellilta klo 11, käynti tuliaisjuomakaupassa. Paluu Megastarilla, laiva lähtee klo 13.30 D-terminaalista.

Lopullinen aikataulu vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Tallinnan vinkkejä, missä poikkeaisi:

Noblessner – vanhan telakan uusi elämä
Pohjois-Tallinnassa sijaitseva Noblessnerin vanha sukellusvenetelakka on kaupungin nopeimmin kehittyvä ja siksi myös tämän hetken kiinnostavin alue. Siellä ovat mm. Shishi-virolais-norjalaisen sisustusbrändin myymälä, sisustuskauppa Kalhoj, Pohjola-panimo-ravintola, taidegallerioita sekä Keksintökeskus PROTO. Lue lisää tässä linkissä.

Baltikan kortteli ja muotikatu Veerenni tänav 24.

Telliskivi Loomelinnak  on Tallinnan ”luova keskus”, josta löydät pieniä designkauppoja ja studioita sekä ruokapaikkoja.

Oluen ystäville vinkkinä panimoravintola Beer House. Ja ehkä erikoisin museo on Virussa, KGB-museo, jossa voi hämmästellä kylmän sodan aikaista elämää. Museoinfolinkissä mielenkiintoista juttua vakoilusta.

Käsitöiden tekijän mekka: Käsityötavaratalo Karnaluks:
https://shop.kl24.ee/kontakt/&lng=12/

Abakhan kangaskauppa: https://www.abakhan.ee/

Lisätietoja Tallinnan nähtävyyksistä tässä linkissä.

Ostosmahdollisuuksista lisää tässä linkissä:  Käsitöitä, antiikkia, virolaista keramiikkaa, galleria, muotia… Silmänruokaa, persoonallisia tuliaisia kotiin ja ystäville. Löytyypä Tallinnasta karamellityöpajakin!

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai sami@samimatkat.fi

Ilmoittaudu reissuun tässä linkissä tai kysy lisätietoja.