Hiihtolomalla Ylläkselle

29.02.2020 - 04.03.2020

Laskettelua, hiihtoa, Snowvillage

Hinta

alk. 445 € / hlö, 2 hh

Ylläs on monipuolinen talvikohde. Siellä on kaikkea, mikä lumeen liittyy: Hiihtoa, laskettelua, lumikenkäilyä, moottorikelkkailua, Gondoli-hissi sekä huskyt ja porot. Mikä on sinun lajisi? Lue lisää ajankohtaista tietoa Ylläksen aktiviteeteista tässä linkissä.

Äkäslompolon kylä Ylläksellä lumoaa aitoudellaan ja rentoudellaan. Kylän ytimestä löytyvät niin erikoisliikkeet, legendaarinen Jounin kauppa kuin majapaikkamme Äkäshotelli.

Lisämaksulliset retket:
Snowvillage-retki 38 euroa, sisältää kuljetuksen, pääsymaksun ja opastuksen. Snowvillagen teema julkaistaan myöhemmin.
Kulttuuriretki Säreistöniemi-museoon 68 euroa
, sisältää kuljetuksen, pääsymaksun, opastuksen 1,5 tuntia ja lounaan.

Omatoimisesti paljon aktiviteetteja:

Hiihtämään Ylläkselle! Laduille pääsee suoraan Äkäshotellin pihasta, (matkaa ladulle  50-100m). Ylläksen ladut ovat aivan omaa luokkaansa; latuja on yhteensä 330km, joista valaistua latua 38 km. Kaikki ladut soveltuvat myös luisteluhiihtoon. Korkeuseroa ja haastetta saa nousemalla tunturiin, jossa maisemat ovat päätähuimaavat. Paras tapa löytää sieltä itselle sopivimmat reitit, on tutustua latukarttaan ennen ladulle lähtöä. Paperisen kartan saa alueen yrityksistä tai matkailuinfosta. Sähköisen latupalvelun kautta näet reaaliaikaisesti latujen kunnossapidon.

Laskettelemaan Ylläkselle, Suomen suurimpaan laskettelukeskukseen upeille rinteille! Ylläksen monipuolisille rinteille helposti Skibussilla, katso aikataulut ja hinnat. Rinneinfo tässä linkissä.

Äkäshotelli on alueen viihdekeskus ja siellä on eturivin artisteja esiintymässä viikoittain ja jopa useana iltana/viikko. Majoituksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus hyödyntää Äkäshotellin palveluita saunaosastosta Pirtukirkon artisti-iltoihin, esiintyjätiedot päivittyvät tähän linkkiin. Viihderavintolaan on  vapaa sisäänpääsy hotellin asukkaille. Pääsymaksut ei hotellissa asuville 17e ->  riippuen esiintyjästä.

Majoitus: 4 yötä Äkäshotellissa, hintaan sis. aamiainen, päivällinen tai illallinen sekä sauna ja uima-altaan käyttö.

Hinta: 445 € / hlö / 2hh, 1 hengen huone lisähintaan + 180 €

+ Toimitusmaksu 10 € / tilaus

MATKAOHJELMA:
La 29.2. Lähdemme reissuun Kontiolahti/linja-auto-asema klo 4.30, Joensuu/Rantakylä Neste klo 4:50, Joensuu matkailupysäkki klo 5:00, Uuro ABC klo 5.20, Uimaharju tb klo 5.50, Lieksa/linja-autoasema Mönninkatu klo 6:30, Nurmes/ABC Porokylä klo 7:20, Valtimo/ent. Seiskan edestä parkkipaikalta klo 7:40, Juuka/Tokmanni klo 6:35 tai reitin varrelta. Majoittuminen Äkäshotelliin. Arvioitu aika Ylläksellä n. klo 17. Päivällinen.
1.3. – 3.3. Vietämme aikaa Ylläksellä. Mahdollisuus hiihtää tai lasketella. Järjestämme lisämaksullisen retken lähiympäristöön. Retkestä tietoa myöhemmin. 
4.3.
Aamiaisen jälkeen lähdemme kotimatkalle klo 9.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai sami@samimatkat.fi

Kysy  lisätietoja tai ilmoittaudu tässä linkissä.