Huhtikuinen Tallinna ja Europa-risteily

05.04.2019 - 07.04.2019

Aisti keväinen Tallinna

Hinta

alk. 135 € 2hh

Ole hyvä ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 3.3. 

Europa-risteily alkuun ja mukavasti aikaa Tallinnassa! Ostoksille ja juhlimaan.  Tallinnan vanhaan kaupunkiin vai moderniin T1-ostoskeskukseen? Miksei molemmat samalla reissulla? Tallinnan ruokapaikat mm. vanhassa kaupungissa, nähtävyydet ja erilaiset palvelut helposti saavutettavissa. Sukella vanhan kaupungin tunnelmaan, tutustu erikoisliikkeisiin. Käsityötarvikkeita, käsitöitä, virolaisia ruokia jne. Ja tuliaisjuomat myös kätevästi mukaan! Nähtävyyksiä unohtamatta.

Matkakuvaus: Pe 5.4. lähtö Joensuusta klo 10, Silja Europa starttaa Tallinnaan klo 18.30 Helsingistä. Lauantaiaamuna buffeeaamiainen laivalla, maihin nousu klo 8 Tallinna/D-terminaali. Aamulla on mahdollista lähteä ostosreissuun uuteen T1-ostoskeskukseen tai jäädä Tallinnan keskustaan. Majoittuminen Hestia Hotel Seaport, yö hotellissa, buffee-aamiainen. Sunnuntaina 7.4. klo 12.30 Silja Europa lähtee D-terminaalista kohti Helsinkiä, jonne saavumme klo 16. Jatkamme bussilla lähtöpaikkakunnille. Sama bussi käytössä koko matkan ajan.

Hintaan 135 euroa / henkilö, kahden hengen huoneessa, lisähinta  1hh + 32 €, Standard/Seaport.  Laiva- ja hotellimajoitukseen sisältyy buffee-aamiainen. Toimitusmaksu 10 €/tilaus.

Reitti: Reitti: Nurmes Porokylä ABC klo 8, Juuka ABC 8.40, Kontiolahden linja-autoasema klo 9.40, Uuro ABC klo 9.50, Lehmon S-market klo 10 Joensuu matkailupysäkki
klo 10.10, Länsisatama klo 17 tai reitin varrelta. 
Silja Europa -laiva lähtee klo 18.30. Yö laivalla. Reitti ja aikataulu vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Kysy Lieksa-mahdollisuutta!

Matkalle on ryhmävaraus, joten paikkoja rajoitetusti. Kysy nais- ja miesmatkustajapaikkoja!

Matkan hintaan sisältyy kuljetus uuteen T1-ostoskeskukseen.

Tallinnan vinkkejä, missä poikkeaisi:

Käsitöiden tekijän mekka: Käsityötavaratalo Karnaluks, avoinna arkisin:
https://shop.kl24.ee/kontakt/&lng=12/

Baltikan kortteli ja muotikatu Veerenni tänav 24.

Telliskivi Loomelinnak  on Tallinnan ”luova keskus”, josta löydät pieniä designkauppoja ja studioita sekä ruokapaikkoja.

Oluen ystäville vinkkinä Tallinnan ainoa panimoravintola Beer House.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai sami@samimatkat.fi

Kuva: T1-ostoskeskus

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.