Joulumieltä jokaiselle -konsertti Nurmeksessa pe 14.12.

14.12.2018 -

Kysy yksittäisiä paikkoja, kuljetus Juuasta!

Hinta

40 € kyyti ja lippu + lask.lisä 3 € / tilaus

Huippu joulukonsertti Nurmeksen ev.lut. kirkossa pe 14.12. dir. mus. Markku Köntän johdolla:

Joulumieltä jokaiselle 2018

Solisteina Johanna Rusanen-Kartano, Jorma Uotinen, Laura Pyrrö, Erkki Räsänen, Mika Mäkkeli, Timo Turunen, Anne Härkönen, Martta Könttä, Salla Rautiainen, Inka Tiainen, Ara Hayrabedian, Kai Heikki, Henna Pölönen ja Heini Martikainen. Blues Notes-juhlaorkesteri ja Joulukuoro. Juontajina Jenni Myller ja Erkki Räsänen. Tiedot konserttijärjestäjältä.

Aikataulu: Juuka, keskusta klo 18.00,

Lieksa lähtöpaikkana peruttu.

Konsertti alkaa klo 19.00. Paluu Nurmeksesta heti konsertin jälkeen.

Kyytiin pääsee myös matkan varrelta.

Liput 30 € + kyyti 10 €, laskutuslisä 3 € / tilaus.

Lippuja rajoitettu erä, varaa liput ja kyyti hyvissä ajoin! Viimeinen varauspäivä konserttireissulle 4.12. tai niin kauan kuin lippuja on varattavissa !

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja!
Vastuullinen matkanjärjestäjä: Samimatkat Oy, kysy lisätietoja Kaija Turuselta puh. 040 743 2679. Minut tavoittaa arki-iltaisin klo 18-20 tai lähetä postia info@samimatkat.fi

Ilmoittaudu matkalle

  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.