Jouluostoksille Kostamukseen

07.12.2018 - 08.12.2018

Ilmoittautuminen päättynyt!

Hinta

alk. 75 €

Paikkoja rajoitetusti, tee varaus nyt!

Kostamus on yli 30.000 asukkaan kaivosteollisuuskaupunki Karjalan tasavallassa Venäjällä. Kaupunki perustettiin presidentti Urho Kekkosen ja Aleksander Kosyginin allekirjoittamalla sopimuksella ja rakennettin suomalaisvoimin malmilouhoksen ympärille vuosina 1977-1985. Siitä maamerkkinä kaupungissa on neuvottelujen muistopatsas.

Tämän päivän Kostamus on edullinen ostospaikka, joka kannattaa kokea. Suomalaiset käyttävät Kostamuksessa esim. kampaamo- ja kauneudenhoitopalveja, ostavat mm. autotarvikkeita, elektroniikkaa, vaatteita ja kenkiä. Kurkkaa näissä linkeissä Kostamus-esitettä. Kostamus1 ja Kostamus2.

Lähde löytöretkelle Kostamukseen tai muuten vain tutustumaan, mikä meininki on nuoressa teollisuuskaupungissa Karjalan metsien ja kylien keskellä.

Hotelli: Nord  täynnä! tai Fregat

Matkan hinta omalla viisumilla 75 € /  2 hh, lisähinta yhden hengen huoneesta 15 € , + toimitusmaksu 10 € / tilaus.
Hintaan sisältyvät kuljetukset, majoitus, aamiainen ja kiertoajelu perjantaina.

Huomaa, että tälle matkalle ilmoittautuessa tarvitaan syntymäajan lisäksi myös passin numero matkustajalistaa varten.

Aikataulu: Uuron ABC klo 6.30, Lieksa klo 7.45, , Juuka klo 8, Nurmes klo 8.50.

Lähtöpaikkakunnat: Juuka, Nurmes ja Lieksa, sekä Uuron ABC,  jos porukkaa on tulossa Joensuun alueelta.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Anna-Liisa Nykyriltä, puh. 050 3707 823 tai anna-liisa.nykyri@altili.fi tai Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai sami@samimatkat.fi

Varaa matkasi nyt! Ilmoittautumiset viimeistään 9.11.

Hanki nyt Venäjän viisumit kätevästi suoraan AL Tili ja Serviisin kautta!

Yhden vuoden viisumi 143 € ja kahden vuoden viisumi 230 €. Viisumien hakuun tarvitaan passi, passikuva ( alle 6 kk vanha ) ja matkavakuutustodistus vuoden ajalle / kahden vuoden ajalle ( viisumin hakuajalle ). Passin tulee olla voimassa 6 kk viisumin päättymisen jälkeen. Varaa viisumin hakuun aikaa kolme viikkoa.

Ota yhteyttä suoraan AL Tili ja Serviisi Ky/ Anna-Liisa Nykyri, Juuka, puh. 050 3707 823 tai anna-liisa.nykyri@altili.fi

Ilmoittaudu matkalle

  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.