Joulutoreille Riikaan

04.12.2020 - 06.12.2020

Riian sydämellinen joulutunnelma kutsuu

Hinta

205€ / hlö

Baltian suurimman kaupungin, Riian vanha kaupunki on upea kokonaisuus keskiaikaisia rakennuksia, kirkkoja ja muita nähtävyyksiä, kapeita katuja ja aukioita, joita tutkiessa aika menee huomaamatta. Tiiviissä keskustassa on pieniä putiikkeja, moderneja tavatataloja sekä radan toisella puolella perinteinen kauppatori, joka on yksi Euroopan suurimmista tälläkin hetkellä. Myyntipaikat ovat korkeissa zeppeliinihalleissa, joissa saksalaiset säilyttivät ilmalaivojaan ensimmäisen maailmansodan aikana.

Riian Joulumarkkinat houkuttelevat kävijöitä miellyttävällä hehkuviinin, paahdettujen manteleiden ja piparkakkujen tuoksulla sekä latvialaisten käsityöläisten valmistamilla aromaattisilla vahakynttilöillä, villasukilla, hatuilla ja huiveilla, puuleluilla ja rakkaudella tehdyillä räsynalleilla sekä meripihkatuotteilla ja hopeakoruilla. Riian joulumarkkinat ovat varma merkki siitä, että joulu on nurkan takana!

Mennen tullen mukavasti risteillen Baltic Queen Helsinki – Riika – Helsinki.

Hinta 205 € / hlö, 2hh, lisähinta 1 hh + 95 €, toimitusmaksu 10€/tilaus

Lisähintaan buffeepäivällinen 42€/henkilö

Hinta sisältää kuljetukset Helsinkiin, risteilymatkan Riikaan mennen tullen Baltic Queen -risteilynä ikkunallisessa A-hytissä buffeeaamiaisineen. Samimatkat-edustaja ei ole mukana Riiassa.

Huomaa, että matkalle lähtijöiden tulee antaa meille myös matkalla mukana olevan matkustusasiakirjan seuraavat tiedot: passinnumero (tai virallisen henkilökortin numero), myöntämispäivä ja voimassaolo.

Huom! Latvian viranomaisen mukaan kaikkien Latviaan 20.5.2019 alkaen matkustavien tulee ilmoittaa matkavarauksensa yhteydessä matkustusdokumenttien seuraavat tiedot: Passin/henkilökortin numero, passin/henkilökortin myöntämispäivä ja voimassaolo. Kysymme nämä jo varauksen yhteydessä.

ALUSTAVA MATKAOHJELMA JA AIKATAULU:
pe 4.12.
REITTI 1: Nurmes Porokylä ABC klo 5.30, Lieksa Mönninkatu ent. linja-autoasema klo 6.20, Uimaharju Teboil klo 7.00, Eno linja-autoasema klo 7.20, Uuron ABC klo 7.45,
Joensuun matkailupysäkki klo 8.10
REITTI 2: Juuka ABC 6.55 Kontiolahden kautta Uuroon, jossa reitit yhdistetään. Baltic Queen -laiva lähtee klo 16.00.

Yö risteillen laivalla

la 5.12. Buffeeaamiainen laivalla. Laiva on Riiassa klo 10.30. Vapaata aikaa Riiassa. Baltic Queen -laiva lähtee paluumatkalle klo 16.30. Laivassa tulee olla viimeistään klo 16.00. Yö laivalla.

su 6.12. Buffeeaamiainen laivalla. Baltic Queen on Helsingissä n. klo 11.15. Odotamme Tallinnan risteilijät, joten paluumatka alkaa n. klo 13.15. Paluu lähtöpaikkakunnille.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Samimatkat Oy / toimisto , puh. 050 4700 787 tai info@samimatkat.fi

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisätietoja tässä linkissä.