Joulutori-Tallinna

29.11.2019 - 01.12.2019

Ei enää varauksia.

Hinta

alk. 194 €

Tallinnan joulutunnelma kutsuu ostoksille ja juhlimaan.  Tallinnan vanhaan kaupunkiin upealle Raatihuoneen joulutorille vai shoppailemaan moderneihin ostoskeskuksiin? Miksei vähän kaikkea samalla reissulla? Tallinnan ruokapaikat mm. vanhassa kaupungissa, nähtävyydet ja erilaiset palvelut helposti saavutettavissa. Sukella vanhan kaupungin tunnelmaan, tutustu erikoisliikkeisiin.  Tuliaisjuomat myös kätevästi mukaan!

Hinta 194 euroa / hlö, 2 hh, 1 hh lisähintaan 86 €, toimitusmaksu 10 €/tilaus. Ole hyvä ja kysy tarjousta perheelle tai kaveriporukalle, jos enemmän kuin 4 henkilöä majoittuu samassa huoneessa. Etsimme edullisimman huonetyypin.

Matkan hintaan sisältyvät kuljetukset, laivamatka kansipaikoilla sekä majoitukset 2 yötä buffeeaamiaisineen hotelli Virussa.

Hotelli Viru on hyvällä paikalla Tallinnan keskustassa vanhan kaupungin lähellä.

MATKAOHJELMA JA AIKATAULU:
pe 29.11.
REITTI 1: Nurmes Porokylä ABC klo 5.45, Lieksa Mönninkatu ent. linja-autoasema klo 6.35, Lieksan
Mähköntie klo 6.45, Uimaharju Teboil klo 7.25, Eno linja-autoasema klo 7.35, Uuron ABC klo 7.55,
Joensuun matkailupysäkki klo 8.20
REITTI 2: Juuka ABC 6.50, Ahmovaara Kolinportin kohdalla bussipysäkki klo 7.15, Kontiolahti linjaautoasema klo 7.45, Uuro abc klo 7.55, Joensuu matkailupysäkki klo 8.20.Megastar -laiva lähtee klo 16.30 ja on Tallinnassa klo 18.30. Kokoontuminen bussilla ja majoittuminen hotelliin.

la 30.11. Aamiainen Virussa.


Mahdollisuus lisämaksulliselle retkelle:

Kiertoajelu ei valitettavasti toteudu vähäisen kysynnän vuoksi. Tässä linkki Tallinnan Hop on Hop off -kiertoajelujen varausjärjestelmään.

Ostosmatka Rocca Al Maren -ostoskeskukseen 10 € /hlö. Menomatkalla Karnaluksin kautta.

su 1.12. Aamiainen hotellissa, paluu  Silja Europalla, laiva lähtee klo 12.30 D-terminaalista. Lopullinen reitti ja aikataulu vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Tallinnan vinkkejä, missä poikkeaisi:

Joulua Tallinnassa: Shishi-sisustajan kauppa on täynnä joulua osoitteessa Peetri 3. Hieman syrjässä keskustasta, lähellä on Põhjola-panimo (panimo, kauppa ja ravintola).

Baltikan kortteli ja muotikatu Veerenni tänav 24.

Telliskivi Loomelinnak  on Tallinnan ”luova keskus”, josta löydät pieniä designkauppoja ja studioita sekä ruokapaikkoja.

Oluen ystäville vinkkinä vanhassa kaupungissa sijaitseva panimoravintola Beer House. Ja ehkä erikoisin museo on Virussa, KGB-museo, jossa voi hämmästellä kylmän sodan aikaista elämää. Museoinfolinkissä mielenkiintoista juttua vakoilusta.

Käsitöiden tekijän mekka: Käsityötavaratalo Karnaluks:
https://shop.kl24.ee/kontakt/&lng=12/

Abakhan kangaskauppa: https://www.abakhan.ee/

Lisätietoja Tallinnan nähtävyyksistä tässä linkissä.

Ostosmahdollisuuksista lisää tässä linkissä:  Käsitöitä, antiikkia, virolaista keramiikkaa, galleria, muotia… Silmänruokaa, persoonallisia tuliaisia kotiin ja ystäville. Löytyypä Tallinnasta karamellityöpajakin!

Ole hyvä ja tarkista aukioloajat ja osoitetiedot linkeistä.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai sami@samimatkat.fi