Joulutori-Tallinna

29.11.2019 - 01.12.2019

2 yötä Virussa, reilusti aikaa perillä

Hinta

alk. 194 €

Tallinnan joulutunnelma kutsuu ostoksille ja juhlimaan.  Tallinnan vanhaan kaupunkiin upealle Raatihuoneen joulutorille vai shoppailemaan moderneihin ostoskeskuksiin? Miksei vähän kaikkea samalla reissulla? Tallinnan ruokapaikat mm. vanhassa kaupungissa, nähtävyydet ja erilaiset palvelut helposti saavutettavissa. Sukella vanhan kaupungin tunnelmaan, tutustu erikoisliikkeisiin.  Tuliaisjuomat myös kätevästi mukaan!

Hinta 194 euroa / hlö, 2 hh, 1 hh lisähintaan 86 €, toimitusmaksu 10 €/tilaus. Ole hyvä ja kysy tarjousta perheelle tai kaveriporukalle, jos enemmän kuin 2 henkilöä majoittuu samassa huoneessa. Etsimme edullisimman majoitusmuodon.

Matkan hintaan sisältyvät kuljetukset, laivamatka kansipaikoilla sekä majoitukset 2 yötä buffeeaamiaisineen hotelli Virussa.

Hotelli Viru on hyvällä paikalla Tallinnan keskustassa vanhan kaupungin lähellä.

Reitti ja aikataulu:
pe 29.11.
Reissuun paikkakunnilta: Nurmes, Porokylä ABC klo 6, Juuka ABC 6.40, Kontiolahti linja-autoasema klo 7.30, Uuro abc klo 7.45, Joensuu matkailupysäkki klo 8, Tolosenmäki klo 8.50, tai reitin varrelta. Mahdollisuus  Savonlinna klo 9.55, Mikkeli Pitkäjärvi ABC tai linja-autoasema klo 11.25. Yhteys Lieksasta, jos väh. 6 matkustajaa. Länsisatamassa n. klo 15. Megastar -laiva lähtee klo 16.30 ja on Tallinnassa klo 18.30. Kokoontuminen bussilla ja majoittuminen hotelliin.

la 30.11. Aamiainen Virussa.
Mahdollisuus lisämaksullisille retkille: Kiertoajelu 10 € / hlö, ostosmatka Rocca Al Maren -ostoskeskukseen 10 € /hlö.

su 1.12. Aamiainen hotellissa, paluu  Silja Europalla, laiva lähtee klo 12.30 D-terminaalista. Lopullinen reitti ja aikataulu vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Tallinnan vinkkejä, missä poikkeaisi:

Baltikan kortteli ja muotikatu Veerenni tänav 24.

Telliskivi Loomelinnak  on Tallinnan ”luova keskus”, josta löydät pieniä designkauppoja ja studioita sekä ruokapaikkoja.

Oluen ystäville vinkkinä Tallinnan ainoa panimoravintola Beer House. Ja ehkä erikoisin museo on Virussa, KGB-museo, jossa voi hämmästellä kylmän sodan aikaista elämää. Museoinfolinkissä mielenkiintoista juttua vakoilusta.

Käsitöiden tekijän mekka: Käsityötavaratalo Karnaluks:
https://shop.kl24.ee/kontakt/&lng=12/

Abakhan kangaskauppa: https://www.abakhan.ee/

Lisätietoja Tallinnan nähtävyyksistä tässä linkissä.

Ostosmahdollisuuksista lisää tässä linkissä:  Käsitöitä, antiikkia, virolaista keramiikkaa, galleria, muotia… Silmänruokaa, persoonallisia tuliaisia kotiin ja ystäville. Löytyypä Tallinnasta karamellityöpajakin!

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai sami@samimatkat.fi

Ilmoittaudu reissuun tässä linkissä tai kysy lisätietoja.