Jyväskylän Kädentaitomessut

06.04.2019 - 07.04.2019

Käsityö-, hyvinvointi- ja antiikkimessut samalla reissulla!

Hinta

alk. 107 € / hlö 2hh

Lähde mukaan Kädentaitomessuille Jyväskylään!

Jyväskylän Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Jyväskylän Kädentaitomessuilla myös oppilaitokset esittävät osaamistaan.

Kädentaitomessujen lisäksi pääset myös samaan aikaan järjestettäville Hyvinvointimessuille ja Antiikkimessuille. Lue lisää TÄSSÄ LINKISSÄ

Matka-aikataulu ja lähtöpaikkakunnat: klo 6.00 Juuka / klo 5.45 Lieksa, Nurmes klo 6.40. Messuilla olemme n. klo 10.30. Messujen päätyttyä klo 17 lähdemme suoraan Hotelli Laajavuoreen, jonne majoitumme. Seuraavana päivänä lähdemme klo 14 paluumatkalle lähtöpaikkakunnille.

Hinta 107 € / hlö, 2 hh

Hintaan sisältyy kuljetukset sekä majoitus aamiainen (sisältää luomutuotteita) hotelli Laajavuoressa. Laskutuslisä 10 € / lasku. Matka toteutuu, kun lähtijöitä on vähintään 15 henkilöä 22.3. mennessä.

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.