Kesäinen Ahvenanmaa ja Maarianhamina

09.06.2019 - 13.06.2019

Alku kesästä Ahvenanmaa on kauneimmillaan

Hinta

alk. 320 €

Menomatkalla MS Baltic Princess -risteily Tukholmaan ja maanantaina laivasta Maarianhaminaan päivällä, kolme yötä hotellissa. Tiistaina retki oppaan johdolla. Keskiviikko vapaa ja torstaina iltapäivällä Turkuun kansipaikoilla.

Meno-paluu aikataulu:
Sunnuntaina 9.6. klo 9.00 lähtö Nurmes Rökö. Turusta Ms Baltic Pricess Tukholmaan klo 20.15.
Torstaina huoneiden luovutus klo 12.00 ja satamaan. Maarianhamina – Turku klo 13.45 – 19.15. Kotimatka alkaa ja Nurmeksessa olemme perjantaina noin klo 6.00.

Hotelli mukavasti lähellä Maarianhaminan satamaa, museolaiva Pommernia ja Merenkulkumuseota. Keskustaa n. 600 m. Hotellissa on sisä- ja ulkouima-altaat, sauna ja puutarhaterassi. Aamusauna ja uima-allas asiakkaiden käytössä maksutta. Hyvin varustettu kuntosali on asiakkaiden käytössä myös maksutta.

Lue lisää hotellista linkissä: Hotelli Cikada

Hinta: 320 € / hlö 2 hh, huone ja hytti yhdelle +90 €. A-hytti + 15 €.

Hintaan sisältyy bussimatkat, yöpymiset, laivassa B-hytti, aamiaiset laivassa ja hotellissa sekä kiertoajelu.

Toimitusmaksu 10 € / tilaus.

Vinkkejä VisitÅland: KLIKKAA LINKKIÄ!

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Pentsami Oy, puh. 0500-680019 / Pentti Kärkkäinen, pentsami@mobiili.net.
Ota yhteyttä, kysy lisätietoja!

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. VENÄJÄN MATKOILLE TARVITSEMME PASSINNUMERON. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.