Kesäinen Pietari

31.07.2019 - 03.08.2019

Kysy vapaita paikkoja!

Hinta

alk. 270 € omalla viisumilla

Kysy paikkoja! Tarkistamme varaustilanteen.

Nevan suistossa sijaitseva Pietari on Venäjän toiseksi suurin ja tärkeä Itämeren satamakaupunki. Pietarin keskustan arkkitehtuuri on komeaa, mm. upeita kirkkoja ja palatseja on lukuisia. Esim. kuuluisa Iisakin kirkko, koristeellinen Verikirkko ja Kazanin jumaläidin kirkko ovat tutustumisen arvoisia. Pelkästään Nevski Prospektilla liikkuessa saavuttaa monet tunnetut nähtävyydet. Kadun varrella on paljon  ravintoloita, joihin voi poiketa lepäilemään, kun suurkaupungin nähtävyydet hengästyttävät. Ja tietenkin kauppoja.

MATKAOHJELMA JA AIKATAULU:

31.7. Lähtö paikkakunnat: Nurmes klo 5.20, Juuka klo 6, Uuro ABC klo 7.05, Joensuun matkailupysäkki klo 7.20, Tolosenmäki klo 8.10. Kysy mahdollisuutta Lieksasta. Matkalle voit liittyä myös reitin varrelta.

1.8. klo 10 alkaen opastettu kaupunkikiertoajelu n. 2 tuntia

2.8. omatoimista tutustumista Pietariin tai retki Katariinan palatsiin lisähintaan 45 € / henkilö.

3.8. klo 11 lähtö kotimatkalle

Hotelli Moskova

Hinnat: 270 € / hlö 2 hh, 350 € / hlö 1 hh omalla viisumilla
Hintaan sisältyvät kuljetukset, hotelliyöpymiset aamiaisella sekä kaupunkikiertoajelu.

Toimitusmaksu 10 € / tilaus.

Huomaa, että tälle matkalle ilmoittauduttaessa tarvitsemme syntymäajan lisäksi myös passin numeron matkustajalistaa varten.

VIISUMIVAIHTOEHTOJA:

Ryhmäviisumi (ryhmä vähintään 5 henk. ) alk. 82,- € / kpl. Ryhmäviisumin hakua varten tarvitsemme valokopion passista (koko aukeama), matkavakuutustodistus matkan ajalle ja passikuva (alle 6 kk vanha). Jos matkalla ei ole viittä ryhmäviisumin tarvitsevaa, niin silloin täytyy hakea kertaviisumi, yhden tai kahden vuoden viisumi.

Kertaviisumi alk. 82 €, yhden vuoden viisumi alk. 144,- € ja kahden vuoden viisumi alk. 233 €. Näiden hakuun tarvitaan passi, passikuva (alle 6 kk vanha) ja matkavakuutustodistus viisumin hakuajalle. Passi täytyy olla 6 kk voimassa viisumin jälkeen.

Ota yhteyttä suoraan AL Tili ja Serviisi Ky/ Anna-Liisa Nykyri, Juuka, puh. 050 3707 823 tai anna-liisa.nykyri@altili.fi tai ilmoittaudu oheisella lomakkeella.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Samimatkat Oy

 

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. VENÄJÄN MATKOILLE TARVITSEMME PASSINNUMERON. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.