Kesäloma Tallinna

05.07.2020 - 08.07.2020

Ei enää varauksia.

Hinta

3 yötä Tallinnassa 168€/hlö, 2hh

Kesälomalle mukava startti Tallinnaan.  Tallinnan vanhaan kaupunkiin kiertelemään ja nauttimaan mukavasta tunnelmasta, juhlimaan tai shoppailemaan moderneihin ostoskeskuksiin? Miksei vähän kaikkea samalla reissulla? Tallinnan ruokapaikat mm. vanhassa kaupungissa, nähtävyydet ja erilaiset palvelut helposti saavutettavissa. Sukella vanhan kaupungin tunnelmaan, tutustu erikoisliikkeisiin.  Tuliaisjuomat myös kätevästi mukaan!

Myös mahdollista yön yli retki Pärnuun ja samalla käydä  tuliaisjuomakaupassa Latvian rajalla. Kurkkaa retkivaihtoehdot.

KESÄTARJOUS 3 yötä TALLINNASSA 168 euroa / hlö, 2 hh!  1 hh lisä 45€, Toimitusmaksu 10 €/tilaus. Ole hyvä ja kysy tarjousta perheelle tai kaveriporukalle, jos enemmän kuin 2 henkilöä majoittuu samassa huoneessa.

LISÄKSI  YSTÄVÄ-/PERHE-ETU porukkamatkasta: 4 HENKILÖN PORUKALLE vähintään – 40 euroa (10 euroa/hlö)!

Matkan hintaan sisältyvät kuljetukset, laivamatka kansipaikoilla sekä majoitukset 2 yötä buffeeaamiaisineen Hestia Hotel Seaportissa keskeisellä paikalla lähellä satamaa ja keskustan kauppoja.

VAHVISTETTU MATKAOHJELMA JA AIKATAULU TÄSSÄ LINKISSÄ.

Tallinnan vinkkejä, missä poikkeaisi:

Noblessner – vanhan telakan uusi elämä
Pohjois-Tallinnassa sijaitseva Noblessnerin vanha sukellusvenetelakka on kaupungin nopeimmin kehittyvä ja siksi myös tämän hetken kiinnostavin alue. Siellä ovat mm. Shishi-virolais-norjalaisen sisustusbrändin myymälä, sisustuskauppa Kalhoj, Pohjola-panimo-ravintola, taidegallerioita sekä lapsiperheille mukava kohde Keksintökeskus PROTO. Lue lisää tässä linkissä.

Baltikan kortteli ja muotikatu Veerenni tänav 24.

Telliskivi Loomelinnak  on Tallinnan ”luova keskus”, josta löydät pieniä designkauppoja ja studioita sekä ruokapaikkoja.

Oluen ystäville vinkkinä panimoravintola Beer House. Ja ehkä erikoisin museo on Virussa, KGB-museo, jossa voi hämmästellä kylmän sodan aikaista elämää. Museoinfolinkissä mielenkiintoista juttua vakoilusta.

Käsitöiden tekijän mekka: Käsityötavaratalo Karnaluks:
https://shop.kl24.ee/kontakt/&lng=12/

Abakhan kangaskauppa: https://www.abakhan.ee/

Puutarhaharrastajalle omatoimisesti:  Tallinnan botaaninen puutarha on hieno nähtävyys myös keväällä. Kadriorgin alueella erityisesti  Japanilainen puutarha.  Kurkkaa linkkejä!

Moderni T1-ostoskeskus: Tutustu T1-mahdollisuuksiin tässä linkissä. T1:ssä on mm. ympäri vuoden toimiva maailmanpyörä, trampoliini- ja pelikeskus, Super SkyLab sekä tietenkin kauppoja ja ravintoloita. Myös perhospuutarha. Lähellä myös Ülemiste-keskus, joka on hyvä ostospaikka. T1 on moderni tavaratalo ja viihdekeskus.

Lisätietoja Tallinnan monipuolisista nähtävyyksistä tässä linkissä.

Ostosmahdollisuuksista lisää tässä linkissä:  Käsitöitä, antiikkia, virolaista keramiikkaa, galleria, muotia… Silmänruokaa, persoonallisia tuliaisia kotiin ja ystäville.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Samimatkat-toimisto, puh. 050 4700 787 tai info@samimatkat.fi

Ilmoittaudu reissuun tässä linkissä tai kysy lisätietoja.