Keväinen Viipuri

17.05.2019 - 18.05.2019

Kiertoajelu, nähtävyyksiä ja ostoksia

Hinta

alk. 95 €

Lähde Viipuriin, suosittuun lähimatkakohteeseen Venäjän Karjalassa. Viipurin nähtävyydet, joista kuuluisimpia ovat Viipurin linna, Pyöreä torni, Kauppahalli ja Monrepos puisto houkuttavat matkailijoita. Myös ostosmahdollisuudet kiinnostavat matkailijoita. Ostosvinkkinä mm. pellavatuotteita. Lähde mukaan reissuun, opastetulla kiertoajelulla lauantaina tutustumme yhdessä tämän päivän Viipuriin.

Hotelli Viipuri

Hinta 95 € / 2 hh, 1 hh lisähinta +15 €
Toimitusmaksu 10 € / tilaus

Hintaan sisältyy hotelliyöpyminen aamiaisella sekä kuljetukset ja kiertoajelu.

Ole hyvä ja ilmoittaudu mukaan viim. 12.4.

Aikataulu ja lähtöpaikkakunnat: Nurmes klo 5.30, Juuka klo 6.00, Uuron ABC klo 7.00, sekä nouto Lieksasta, jos on vähintään 5 lähtijää. Matkalle voi liittyä matkan varrelta, sovi paikka varauksen yhteydessä. Eteläsuomalaisille vinkiksi: Menomatkalla olemme Imatralla klo 10 paikkeilla. Paluumatkalle Viipurista lähdemme klo 15-16, ja tavoitteena on olla Imatralla klo 18.

Huomaa, että tälle matkalle ilmoittauduttaessa tarvitsemme syntymäajan lisäksi myös passin numeron matkustajalistaa varten.

VIISUMIVAIHTOEHTOJA:

Ryhmäviisumi (ryhmä vähintään 5 henk. ) 80,- € / kpl. Ryhmäviisumin hakua varten tarvitsemme valokopion passista (koko aukeama), matkavakuutustodistus matkan ajalle ja passikuva (alle 6 kk vanha). Jos matkalla ei ole viittä ryhmäviisumin tarvitsevaa, niin silloin täytyy hakea kertaviisumi, yhden tai kahden vuoden viisumi.

Kertaviisumi 80 €, yhden vuoden viisumi 143,- € ja kahden vuoden viisumi 230 €. Näiden hakuun tarvitaan passi, passikuva (alle 6 kk vanha) ja matkavakuutustodistus viisumin hakuajalle. Passi pitää olla 6 kk voimassa viisumin jälkeen. Passi pitää olla 6 kk voimassa viisumin päättymisen jälkeen.

Ota yhteyttä suoraan AL Tili ja Serviisi Ky/ Anna-Liisa Nykyri, Juuka, puh. 050 3707 823 tai anna-liisa.nykyri@altili.fi tai ilmoittaudu oheisella lomakkeella.

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.