Keväinen Ylläs kutsuu hiihtämään

13.04.2019 - 18.04.2019

Viihdy rennossa Äkäslompolossa Jounin kaupan kupeessa

Hinta

alk. 415 €

Äkäslompolon kylä Ylläksellä lumoaa aitoudellaan ja rentoudellaan. Kylän ytimestä löytyvät niin erikoisliikkeet, legendaarinen Jounin kauppa kuin suosittu majoittumispaikkamme Lapland Hotel Ylläskaltio.  Ylläs-tapahtumat tässä linkissä. Esite.

Ylläskaltio tarjoaa mutkattoman majoituksen saunallisissa ja savuttomissa huoneissa, sujuvat kuljetukset monipuolisiin rinteisiin sekä tuhdit ruokailut buffet-pöydästä. Majoituksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus hyödyntää Äkäshotellin palveluita aina kuntosalista saunaosastoon ja Pirtukirkon artisti-iltoihin.

Seitsemän tunturin taika avautuu huikeina harrastusmahdollisuuksina. Ladut ja kelkkareitit lähtevät pihasta, myös muita menovinkkejä.

Majoitus: Ylläskaltio-hotellin päärakennuksessa, saunalliset huoneet. Hinta sis. aamiaiset ja vapaan sisäänpääsyn Äkäshotellin viihderavintolaan.

Hinta: 415 € / hlö / 2hh, 1 hh + 200 €,

Kahden hengen huoneessa lisävuodepaikalla  245 €

Lisähintaan päivällispaketti 140 € / 5 päivää.

+ Toimitusmaksu 10 € / tilaus

Lähtöaikataulut paikkakunnittain: Joensuu klo 5:00, Juuka klo 6:15, Lieksa klo 6:15 ,
Nurmes klo 7:10, Valtimo klo 7:45.

Lähtöpaikkona: Joensuu, Lieksa/Juuka, Nurmes ja matkan varrelta: reitti ja aikataulu tarkentuvat myöhemmin.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai sami@samimatkat.fi

Ilmoittaudu matkalle

  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.