Jouluostosreissu Kuopioon

28.11.2020 -

Reissu toteutuu, ilmoittaudu nyt!

Hinta

29€

Reissu toteutuu. Vielä mahtuu mukaan, ilmoittaudu  nyt!

MATKAOHJELMA JA AIKATAULU:

Jouluostoksia Kuopiossa lauantaina 28.11.

Lähtö reissuun Lieksa Mönninkatu entinen linja-autoasema klo 7.40, Nurmes ABC klo 8.30. Yhteys Juuasta Tokmannin piha klo 7.50. Kuopiossa klo 10 jälkeen.

Menomatkalla jätämme ne henkilöt Kirpparilla.fi-myymälään, jotka haluavat käydä Kirpparilla.fi-myymälässä ja jatkamme Matkukseen. Noudamme Kirpparilla.fi-myymälään jääneet tunnin päästä Matkukseen, kuljettaja sopii tarkan lähtöajan. Mahdollisuus myös mennä kylpylään Rauhalahteen. Rauhalahteen viemme Matkuksen pysähdyksen jälkeen ja nouto kylpylältä Matkuksesta lähdön jälkeen.

Bussin tavaratilaan sopii hieman isommatkin hankinnat. Jos suunnitelmissa on ostaa esim. hyllykköpaketteja, sovi asiasta etukäteen kuljettajan kanssa, jotta hänellä on tieto ostosten määrästä.

Paluumatkalle lähdemme klo 15.00 Matkuksesta.

Kurkkaa IKEAn ja Matkuksen kauppakeskuksen aukioloajat ja tarjonta.

Kirpparilla.fi

Kylpylä Rauhalahti aukiolojat ja lisätietoja.

Reissuun on mahdollista liittyä mukaan reitin varrelta. Yhteys Valtimolta, jos matkavarauksia on 10 henkilöä. Lopullinen aikataulu vahvistetaan varauksien mukaan n.  kuukautta ennen reissua.

Huomioimme korona-ajan vaatimukset seuraavasti: Käsidesit autossa  molemmilla tulo-ovilla, siivoamme käsinojia ja muita otepintoja tauoilla, paikoitamme maskin käyttäjät bussin etuosaan, bussissa on väljä matkustaa. Tehdään yhdessä turvallinen reissu. Huolehdi yskimis- ja käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Annetaan toisillemme tilaa bussiin tullessa ja poistuttaessa. Huomaa, että reissuun ei voi lähteä, jos on lieviäkään flunssa- tai koronaoireita. Lue lisätietoja Siun soten infosta tässä linkissä.

Ostosmatka 29€/henkilö, maksu viitemaksuna, ei toimistokuluja!

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Samimatkat-toimisto, puh. 050 4700 787 tai info@samimatkat.fi

Ilmoittaudu reissuun tässä linkissä tai kysy lisätietoja.