Saarenmaa, Spa Hotelli Rüütli

03.03.2019 - 22.03.2019

Spa-lomaviikko tai kolme Saarenmaalla

Hinta

Viikko alk. 460 €

Kuresaari kutsuu! Lähde kylpylälomalle Saarenmaalle. Mukavaa ajanviettoa Kuressaaressa Rüütli Spassa, kävelyretkiä Saarenmaan pääkaupungissa ja lähiympäristössä nähtävyyksiä katsastellen, välillä vaikkapa shoppailua ja paussi tunnelmallisissa kahviloissa. Ostosvinkkeinä paikallisia käsitöitä, taidetta, lasitavaraa, kiviesineitä, saippuoita ja koristeita. Valitse viikko tai kolme viikkoa rentoa lomaa Saarenmaalla!

Tutustu Spa Hotelli Rüütliin tässä linkissä.

3.-10.3. hinta 460 € / 2hh puolihoidolla tai

3.-22.3. hinta 1.035 € / 2 hh

Toimitusmaksu 10 €/tilaus.

Bussikuljetukset Nurmes, Juuka/Lieksa, Joensuu… kätevästi kyytiin kotikulmilta reitin varrelta. Lopullinen reitti vahvistuu lähtijöiden mukaan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Pentsami Oy, puh. 0500-680019 / Pentti Kärkkäinen, pentsami@mobiili.net.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja!

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.