Kylpyläloma Haapsalussa

08.09.2019 - 14.09.2019

Jukolan asiakasomistajamatka

Hinta

alk. 509 €

Jukolan asiakasomistajamatka!

Haapsalu kutsuu! Lähde kylpylälomalle Saarenmaalle kuvankauniin Haapsalun lahden ja Väikse Viigin rannalle. Mukavaa ajanviettoa Haapsalussa Laine Spassa, kävelyretkiä  ja lähiympäristössä nähtävyyksiä katsastellen, välillä vaikkapa shoppailua ja paussi tunnelmallisissa kahviloissa. Olet tervetullut reissuun, vaikka et olisi Jukolan jäsen.

Haapsalu on rauhallinen lomakohde ja ehdottomasti yksi Viron suosituimmista rentoutumispaikoista.  Tule huolehtimaan terveydestäsi ja viettämään lomaa Laine Spa Hotelliin.

Laineessa sinua hoitaa ammattitaitoinen ja huolehtivainen henkilökunta. Käytössäsi ovat mukavat hotellihuoneet, ravintola, saunaosasto ja kauneuskeskus sekä uima-allas.

Tutustu Laine Spa Hotelliin tässä linkissä.

Haapsalun kylpyläkaupungin mahdollisuuksista tässä linkissä.

hinta alk. 509 € / 2hh täysihoidolla

Toimitusmaksu 10 €/tilaus.

Bussikuljetukset Nurmes, Juuka, Valtimo, Rautavaaara, Juuka kätevästi kyytiin kotikulmilta reitin varrelta. Lopullinen reitti vahvistuu lähtijöiden mukaan. Oma bussi mukana, matkatavarat kätevästi autossa.

Jäsenille ruokailu 23.12. mennessä (Ravintola Lempi, Nurmes).

Ohjelmassa kaupunkiin tutustuminen ja ostosretki kauppakeskukseen, lääkärin vastaanotto, päättäjäisjuhla, kylpylässä hoidot ja ruokailut valinnan mukaan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Pentsami Oy, puh. 0500-680019 / Pentti Kärkkäinen, pentsami@mobiili.net.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja!

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. VENÄJÄN MATKOILLE TARVITSEMME PASSINNUMERON. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.