Laulujuhlat Tallinnassa

05.07.2019 - 07.07.2019

Tallinnan Laulujuhlat ja Laulasmaa Spa samalla reissulla

Hinta

alk. 340 € 2 hh

Mitä on olla virolainen? Esititpä kysymyksen Virossa kenelle tahansa, nousevat vastauksessa taatusti esiin laulu- ja tanssijuhlat.  Vuonna 2019  juhlitaan pyöreitä – ja vieläpä tuplana: ensimmäisistä laulujuhlista on kulunut 150 vuotta ja 85-vuotiaat tanssijuhlat järjestetään 20. kertaa. Juhlien teemana tänä vuonna on ”Isänmaani – rakkauteni”.LINKKI LAULUJUHLAT-INFOON

Samalla reissulla ostoksille, juhlimaan kesäiseen Tallinnaan! Tallinnan ruokapaikat mm. vanhassa kaupungissa, nähtävyydet ja erilaiset palvelut helposti saavutettavissa.

Vinkkejä omatoimiselle: vieraile Kadriorgin puistossa ja japanilaisessa puutarhassa, joka on lähellä Kadriorgia. Löytyypä Tallinnasta panimoravintola nimeltään Beerhouse ja Viru hotellin KGB-museo lienee museoista erikoisimmasta päästä.

Matkaohjelma: 5.7. meno Tallink Star, yöpyminen Laulasmaa Spa (kylpylä meren rannalla n. 35 km Tallinnasta). Lauantaina ja sunnuntaina kuljetus Laulujuhlille. Sunnuntaina iltalaivalla Helsinkiin.

Lisää vinkkejä käyntikohteista tässä linkissä.

Hinta 340 € 2hh, lisähinta 1 hh + 100 €, toimitusmaksu 10 € / tilaus. Aamiaiset sisältyvät hintaan, ei sisällä pääsymaksuja Laulujuhlille.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Pentsami Oy, puh. 0500-680019 / Pentti Kärkkäinen, pentsami@mobiili.net.
Ota yhteyttä, kysy lisätietoja!

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. VENÄJÄN MATKOILLE TARVITSEMME PASSINNUMERON. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.