Mestari & Diiva -konsertti tai Ikea Kuopio

01.11.2020 -

Huippukonsertti Kuopiossa tai ostoksille Ikeaan!

Hinta

65€ / 29€

Kokenut Mestari Jaakko Ryhänen kohtaa uransa huipulle nousevan upean diivan, sopraano Johanna Rusasen. Tämä erittäin viihdyttävä kokonaisuus pitää sisällään upeita ooppera-aarioita, kansanlauluja, operettia ja musikaalisävelmiä.

Italian kielessä sana Diva tarkoittaa oopperan ylistettyä tähtilaulajaa ja sellainenhan Johanna Rusanen on! Yksi hänen uransa kohokohdista oli toteutumassa syksyllä 2020 New Yorkin Metropolitan-oopperassa. Johanna oli kiinnitetty Richard Wagnerin Tristan ja Isolde –oopperan Isolden cover–tehtävään syys-lokakuulle. Metropolitan jouduttiin kuitenkin sulkemaan koko syyskaudeksi. Mutta sen minkä New York menettää, sen suomalainen konserttiyleisö nyt saa: Johanna Rusanen esiintyy yhdessä Jaakko Ryhäsen kanssa täällä Suomessa.

Pianisteina vuorottelevat Jukka Nykänen ja Janne Hovi. Oman alansa mestari on  myös pianistina ja tarinan kertojana  Janne Hovi. Konsertin arvioitu kesto noin 90 min, ei väliaikaa. Matkaohjelmassa on varattu aikaa omakustanteiseen kahvitteluun Kuopion Musiikkikeskuksessa.

MATKAOHJELMA JA AIKATAULU:

Reitti 1 : Lieksa entinen linja-autoasema Mönninkatu klo 11.40, Nurmes matkahuolto klo 12.20, Nurmes Porokylän ABC klo 12.30.

Reitti 2: Juuka Tokmannin piha klo 12. Reitit yhdistyvät Porokylän ABC:llä.

Kuopiossa viemme ostosmatkailijat ensin n. klo 14 Ikealle  ja sen jälkeen tulemme Kuopion Musiikkikeskukseen n. klo 14.15. Konsertti alkaa klo 15.00.

Paluumatkalle lähdemme Musiikkikeskuksesta konsertin jälkeen n. klo 16.50, Ikealta n. klo 17.15.

Reissuun on mahdollista liittyä mukaan reitin varrelta. Yhteys Valtimolta, jos matkavarauksia on 10 henkilöä. Lopullinen aikataulu vahvistetaan varauksien mukaan n.  kuukautta ennen reissua.

Konserttimatka 65€/henkilö, pelkkä kuljetus Ikeaan 29€/henkilö, maksu viitemaksuna, ei toimistokuluja!

Lippuja rajoitettu erä, varaa konserttimatka hyvissä ajoin, varaa liput viimeistään 15.9.!

Kuopion musiikkikeskus on huomioinut asiakkaidensa turvallisuuden mm. rajoittamalla asiakasmäärää, tutustu ohjeisiin TÄSSÄ LINKISSÄ

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Samimatkat-toimisto, puh. 050 4700 787 tai info@samimatkat.fi

Ilmoittaudu reissuun tässä linkissä tai kysy lisätietoja.