Pääsiäinen Pietarissa ja Novgorodissa

10.04.2020 - 13.04.2020

Slaavilainen Novgorod Pietari-reissulla

Hinta

alk. 295 €

Nevan suistossa sijaitseva Pietari on Venäjän toiseksi suurin ja tärkeä Itämeren satamakaupunki. Pietarin keskustan arkkitehtuuri on komeaa, mm. upeita kirkkoja ja palatseja on lukuisia. Esim. kuuluisa Iisakin kirkko, koristeellinen Verikirkko ja Kazanin jumaläidin kirkko ovat tutustumisen arvoisia. Pelkästään Nevski Prospektilla liikkuessa saavuttaa monet tunnetut nähtävyydet. Kadun varrella on paljon  ravintoloita, joihin voi poiketa lepäilemään, kun suurkaupungin nähtävyydet hengästyttävät. Ja tietenkin kauppoja.

Pääsiäisreissuumme kuuluu yksi yö Novgorodissa, joka on yksi slaavien varhaisimmista asutuskeskuksista. Tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat Kreml sekä Sofian tuomiokirkko upeine, alkuperäisine freskoineen sekä ikoneineen.  Tärkeimpiin kohteisiin tutustumme kiertoajelulla. Vietämme yhden yön Novgorodissa. Hotellimme Volkhov sijaitsee Novgrodin historiallisessa keskustassa lähellä Sofian kirkkoa ja Kremliä.

Tässä linkissä Novgorod-infoa huonolla suomella, mutta saa kuvan paikan kauneudesta, laajuudesta sekä historiasta.

MATKAOHJELMA JA AIKATAULU:

10.4. Lähtö paikkakunnat: Nurmes klo 5, Juuka klo 5.40, Uuro ABC klo 6.45, Joensuun matkailupysäkki klo 7, Tolosenmäki klo 7.50.  Varma yhteys myös Lieksa – Uimaharju – Eno – Uuro. Matkalle voit liittyä myös reitin varrelta. Majoittuminen hotelli Oktiabrskayaan, keskeisellä paikalla lähellä pääkatua, Nevsky Prospektia.

11.4. Aamiainen. Klo 9 lähtö Novgorodiin. Novgorodissa kiertoajelu, jolla näemme keskeiset nähtävyydet mm. Kreml, Sofian kirkko jne. Majoittuminen hotelli Volkhoviin. Päivällinen.

Mahdollista jäädä toiseksi yöksi Pietariin hotelli Oktiabrskayaan ja tutustua omatoimisesti Pietariin. Ole hyvä ja varaa silloin pelkkä Pietarin matka.

12.4. Aamiainen hotelli Volkovissa Novgorodissa, lähtö Pietariin klo 9. Pietariin jääneet omatoimimatkailijat käyvät aamiaisella Oktiabrskayassa ja siirtyvät iltapäivällä omatoimisesti hotelli Moskovaan. Moskova-hotelliin on mahdollista kirjautua klo 14 alkaen.

13.4. Aamiainen hotelli Moskovassa. Lähtö kotimatkalle klo 11.

Pietari-Novgorod-Pietari 295 € / hlö, 2 hh, omalla viisumilla. Huomaa, että sähköinen viisumi ei käy Novgorodissa.

Pietari omatoimisesti 3 yötä (2 hotelli Oktiabrskayassa ja 1 hotelli Moskovassa)  195 €. Muutama paikka myös Hotelli Moskovaan 3 yötä. Ole hyvä ja ilmoita varauksen yht. hotellivalinta.

Pietarin kiertoajelu menopäivän iltaan 10 € / henkilö.

Toimitusmaksu 10 € / tilaus.

Hintoihin sisältyvät kuljetukset, hotelliyöpymiset aamiaisella, pääsymaksut Novgorodissa sekä päivällinen hotelli Volknovissa Novgorodissa.

Pietarissa hotelli Oktiabrskaya on keskeisellä paikalla lähellä pääkatua, Nevsky Prospektia. Moskova-hotelli on lähellä metroasema Pl. Aleksandra Nevskogoa.

Huomaa, että tälle matkalle ilmoittauduttaessa tarvitsemme syntymäajan lisäksi myös passin numeron matkustajalistaa varten. Tarkista, että sinulla on voimassa oleva viisumi.

Jos käytät reseptilääkkeitä, ota lääkereseptit mukaan matkalle, linkissä ohjeita.

Ole hyvä ja ilmoittaudu mukaan hyvissä ajoin hotellivarausten vuoksi, viimeistään 4.3. keskiviikkona.

Ilmoittaudu mukaan tässä linkissä

VIISUMIVAIHTOEHTOJA:

Sähköinen viisumi: TÄSSÄ LINKISSÄ uuden sähköisen viisumin haku. Tutustu ohjeisiin. Kun haet sähköistä viisumia Samimatkojen matkalle, ota aina ENNEN HAKUA yhteyttä Anna-Liisa Nykyriin, puh. 050 3707 823 tai anna-liisa.nykyri@altili.fi.

Ryhmäviisumi (ryhmä vähintään 5 henk. ) alk. 82,- € / kpl. Ryhmäviisumin hakua varten tarvitsemme valokopion passista (koko aukeama), matkavakuutustodistus matkan ajalle ja passikuva (alle 6 kk vanha). Jos matkalla ei ole viittä ryhmäviisumin tarvitsevaa, niin silloin täytyy hakea kertaviisumi, yhden tai kahden vuoden viisumi.

Kertaviisumi alk. 82 €, yhden vuoden viisumi alk. 144,- € ja kahden vuoden viisumi alk. 233 €. Näiden hakuun tarvitaan passi, passikuva (alle 6 kk vanha) ja matkavakuutustodistus viisumin hakuajalle. Passi täytyy olla 6 kk voimassa viisumin jälkeen.

Ota yhteyttä suoraan AL Tili ja Serviisi Ky/ Anna-Liisa Nykyri, Juuka, puh. 050 3707 823 tai anna-liisa.nykyri@altili.fi tai ilmoittaudu oheisella lomakkeella.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Samimatkat Oy