Pääsiäisenä Kostamukseen

19.04.2019 - 20.04.2019

Nähtävyyksiä ja edullisia ostoksia!

Hinta

alk. 75 €

Kostamus on yli 30.000 asukkaan kaivosteollisuuskaupunki Karjalan tasavallassa Venäjällä. Kaupunki perustettiin presidentti Urho Kekkosen ja Aleksander Kosyginin allekirjoittamalla sopimuksella ja rakennettin suomalaisvoimin malmilouhoksen ympärille vuosina 1977-1985. Siitä maamerkkinä kaupungissa on neuvottelujen muistopatsas.

Tämän päivän Kostamus on edullinen ostospaikka, joka kannattaa kokea. Suomalaiset käyttävät Kostamuksessa esim. kampaamo- ja kauneudenhoitopalveja, ostavat mm. autotarvikkeita, elektroniikkaa, vaatteita ja kenkiä. Kurkkaa näissä linkeissä Kostamus-esitettä. Kostamus1 ja Kostamus2.

Lähde löytöretkelle Kostamukseen tai muuten vain tutustumaan, mikä meininki on nuoressa teollisuuskaupungissa Karjalan metsien ja kylien keskellä.

Hotelli: Nord 

Matkan hinta omalla viisumilla 75 € /  2 hh, lisähinta yhden hengen huoneesta 15 € , + toimitusmaksu 10 € / tilaus.
Hintaan sisältyvät kuljetukset, majoitus, aamiainen ja kiertoajelu perjantaina.

Huomaa, että tälle matkalle ilmoittautuessa tarvitaan syntymäajan lisäksi myös passin numero matkustajalistaa varten.

Aikataulu ja lähtöpaikkakunnat: Uuron ABC klo 5.30, Lieksa klo 6.15 , Juuka klo 6.30, Nurmes klo 7.00. Uuron ABC lähtöpaikkana, jos porukkaa on tulossa Joensuun alueelta. Matkalle voi liittyä matkan varrelta, sovi paikka varauksen yhteydessä. Lähtöaika Kostamuksesta klo 16.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Anna-Liisa Nykyriltä, puh. 050 3707 823 tai anna-liisa.nykyri@altili.fi tai Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai sami@samimatkat.fi

Varaa matkasi nyt! Viimeinen ilmoittautumispäivä 11.3.

Hanki nyt Venäjän viisumit kätevästi suoraan AL Tili ja Serviisin kautta!

VIISUMIVAIHTOEHTOJA:

Ryhmäviisumi (ryhmä vähintään 5 henk. ) 80,- € / kpl. Ryhmäviisumin hakua varten tarvitsemme valokopion passista (koko aukeama), matkavakuutustodistus matkan ajalle ja passikuva (alle 6 kk vanha). Jos matkalla ei ole viittä ryhmäviisumin tarvitsevaa, niin silloin täytyy hakea kertaviisumi, yhden tai kahden vuoden viisumi.

Kertaviisumi 80 €, yhden vuoden viisumi 143,- € ja kahden vuoden viisumi 230 €. Näiden hakuun tarvitaan passi, passikuva (alle 6 kk vanha) ja matkavakuutustodistus viisumin hakuajalle. Passi pitää olla 6 kk voimassa viisumin jälkeen. Passi pitää olla 6 kk voimassa viisumin päättymisen jälkeen.

 Varaa viisumin hakuun aikaa ainakin kolme viikkoa.

Ota yhteyttä suoraan AL Tili ja Serviisi Ky/ Anna-Liisa Nykyri, Juuka, puh. 050 3707 823 tai anna-liisa.nykyri@altili.fi

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.