Pandat / Ähtäri Zoo & Tuurin kyläkauppa

07.03.2019 - 08.03.2019

Hiihtolomalla OnnenTähteen!

Kuljetus

 

 

Hinta

alk. 165 € sis. lipun Pandataloon

Mukavaa tekemistä hiihtolomaviikolle!

Lähde ostoksille Suomen suurimpaan tavarataloon Tuurin kyläkauppaan sekä tapaamaan Lumi- ja Pyry-pandoja ja muita Ähtäri Zoon eläimiä. Voit valita kohteeksi pelkästään Tuurin tai vaihtoehtoisesti jäädä tulomatkalla Ähtäriin tutustumaan Ähtärin pandoihin ja muihin eläimiin.

Tutustu Tuurin kyläkauppaan www.tuuri.fi Kyläkaupan Tavarapuodin valikoimissa on yli 250 000 erilaista tuotetta. Kurkkaa lisätietoja ja kuvia Tavarapuodista tässä linkissä. Onhan se Tuuri uniikki kokonaisuus: valtava ostoskeskus lähialueen liikkeineen, keskusaukion jäämaa ja uusi, upea kauppakäytävä taivaskattoineen, pylväikköineen ja penkkeineen. Itse kauppakeskus on tänä päivänä enemmän merkkien tavaratalo, isot osastot monilla vaate- ja sisustus- ym. tuotemerkeillä. Lisäksi Tuurin Onnenkylässä mm. seuraavia liikkeitä: Nahkapaikka, Farkkuputiikki Zipper’s, Pentik jne.

HIIHTOLOMATARJOUS: 165 € / hlö 2 hh. Pelkkä Tuurin kyläkauppa ja OnnenTähti-majoitus 135 € / hlö 2 hh. Lisähinta 1 hh + 50 €.  Ole hyvä ja kerro varauksen yhteydessä, jos et halua Ähtäri Zoo/Panda-lippua.

Ensin varanneet Tähti Standard-huoneisiin!

Huoneet ovat joko Tähti Standard
Tyylikkäästi sisustettu savuton kahden hengen huone, jossa lisävuodemahdollisuus. Huoneessa on televisio, internetyhteys, silitysrauta, vedenkeitin, mini-jääkaappi, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Huoneesta näköala katolle. Huonehintaan sisältyy aamiainen, ilta- ja aamusauna sekä kuntohuoneen käyttö.

tai
Onni Standard
Tyylikkäästi sisustettu savuton kahden hengen huone, jossa lisävuodemahdollisuus. Huoneessa on televisio, internetyhteys, silitysrauta, vedenkeitin, mini-jääkaappi, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Huonehintaan sisältyy aamiainen, ilta- ja aamusauna sekä kuntohuoneen käyttö.
Huoneita rajoitettu määrä! Ole hyvä ja varaa oma reissusi viimeistään 5.2.!

Toimitusmaksu 10 € / tilaus.

Hintoihin sisältyy: kuljetukset, pääsylippu Pandataloon ja Ähtärin eläinpuistoon sekä yöpyminen ja aamiainen Hotelli OnnenTähdessä, Tuurissa.

Ajoreitti ja aikataulu: Joensuu klo 4.15, Uuro ABC klo 4.30, Juuka linja-autoasema keskustassa klo 5.30 , Nurmes Porokylä ABC klo 6.00, Siilinjärven kautta matka jatkuu Tuuriin. Lieksasta klo 5.15 mahdollisuus. Perjantaina lähdemme paluumatkalle klo 15.

Torstaina olemme perillä Ähtärissä puolilta päivin. Ähtärin retkeläisillä on klo 17 saakka aikaa vierailla Pandatalossa ja eläinpuistossa, jossa ovat tutut suomalaiset villieläimet sekä eksoottisempia tuttavuuksia maailmalta, mm. lumileopardit ja pikkupandat. Lisäksi mahdollisuus tutustua kotieläintilaan, joka tarjoaa aikamatkan 1900-luvun alkuun.

Ähtäristä jatkamme Tuurin matkalaisten kanssa suoraan Tuuriin. Ähtärin retkeläiset noudamme klo 17 illaksi majoittumaan ja rentoutumaan OnnenTähti-hotelliin Tuuriin ja ehtiihän sitä vielä shoppailemaan illalla.

Perjantaina on vielä reilusti aikaa shoppailuun, sillä lähdemme paluumatkalle klo 15.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Samimatkat Oy. Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai sami@samimatkat.fi

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.