Pärnun kylpylät Medical Spa, Viiking Spa ja Tervis Paradiis kuukausittain

20.10.2019 - 27.10.2019

Joka kuukausi Pärnuun kylpylään!

Hinta

Kysy eri vaihtoehdot, alk. 465 €

Mikä on sinun suosikkikylpyläsi Pärnussa?

Estonia Medical Spa & Hotel kylpylähotelli tarjoaa laadukkaita hoitopalveluja. 180 huonetta mukavuuksineen. Spa-keskus TERMID: Uima-allas ja erilaisia saunoja kahdessa kerroksessa. Edullinen kioski/kahvila. Iltaohjelmaa useana iltana. Lisäksi lähialueelta löytyy menopaikkoja joka illalle. Viiking Spassa on avattu 2015 uusi vesi- ja saunakeskus ”Viiking Saaga” (kuva). Tervise Paradiis on spa-hotelli, jossa on Viron suurin vesipuisto. Tutustu kylpylävaihtoehtoihin ja valitse oma suosikkikohteesi:

Estonia Medical Spa & Hotel (ent. Puistotalo), Viiking Spa, Tervise Paradiis / Pärnu

Matka-ajankohdat Pärnun Spa-lomiin:

20.-27.10. Pärnu vaihtoehdot: Emmi Spa, alk. 465 € täysihoidolla, Viiking Spa, alk. 499 € puolihoidolla superior

10.-17.11. Pärnu Medical Spa, alk. 425 € puolihoidolla

+ toimitusmaksu 10 € / tilaus

Matkareitti: Nurmes, Lieksa/Juuka, Joensuu… lopullinen reitti vahvistuu varausten mukaan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Pentsami Oy
Ota yhteyttä, kysy lisätietoja! Lähetä viesti lomakkeellamme tai ota yhteyttä suoraan puh. 0500-680019 / Pentti Kärkkäinen, pentsami@mobiili.net.

Miksi kylpyläreissulle Viroon?

Kylpylässä arki pysähtyy. Tarjolla rentouttavia hoitoja ja erilaisia aktiviteetteja. Virossa on pitkät kylpyläperinteet terveyttä edistävissä hoidoissa, mutta nykyään myös viihdetarjontaan ja erityisesti uima-allasalueisiin ja saunoihin on panostettu. Ryhmämatka on helppo ja turvallinen tapa reissata ja matkatavarat kulkevat vaivattomasti mukana.  Ja totta kai maisemanvaihto virkistää aina. Jokaisella paikalla on omat erityispiirteet: vilkas Pärnu tarjoaa erilaisia vapaa-ajan mahdollisuuksia. Pärnun upeista hiekkarannoista, arkkitehtuurista ja puuhuviloista juttua tässä linkissä.

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. VENÄJÄN MATKOILLE TARVITSEMME PASSINNUMERON. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.