Pärnun kylpylät Medical Spa, Viiking Spa ja Tervis Paradiis kuukausittain

20.10.2019 - 17.11.2019

Joka kuukausi Pärnuun kylpylään!

Hinta

Kysy eri vaihtoehdot, alk. 465 €

Mikä on sinun suosikkikylpyläsi Pärnussa?

Estonia Medical Spa & Hotel kylpylähotelli tarjoaa laadukkaita hoitopalveluja. 180 huonetta mukavuuksineen. Spa-keskus TERMID: Uima-allas ja erilaisia saunoja kahdessa kerroksessa. Edullinen kioski/kahvila. Iltaohjelmaa useana iltana. Lisäksi lähialueelta löytyy menopaikkoja joka illalle. Viiking Spassa on avattu 2015 uusi vesi- ja saunakeskus ”Viiking Saaga” (kuva). Tervise Paradiis on spa-hotelli, jossa on Viron suurin vesipuisto. Tutustu kylpylävaihtoehtoihin ja valitse oma suosikkikohteesi:

Estonia Medical Spa & Hotel (ent. Puistotalo), Viiking Spa, Tervise Paradiis / Pärnu

Matka-ajankohdat Pärnun Spa-lomiin:

20.-27.10. Pärnu vaihtoehdot: Emmi Spa, alk. 465 € täysihoidolla, Viiking Spa, alk. 499 € puolihoidolla superior

10.-17.11. Pärnu Medical Spa, alk. 425 € puolihoidolla

+ toimitusmaksu 10 € / tilaus

Matkareitti: Nurmes, Lieksa/Juuka, Joensuu… lopullinen reitti vahvistuu varausten mukaan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Pentsami Oy
Ota yhteyttä, kysy lisätietoja! Lähetä viesti lomakkeellamme tai ota yhteyttä suoraan puh. 0500-680019 / Pentti Kärkkäinen, pentsami@mobiili.net.

Miksi kylpyläreissulle Viroon?

Kylpylässä arki pysähtyy. Tarjolla rentouttavia hoitoja ja erilaisia aktiviteetteja. Virossa on pitkät kylpyläperinteet terveyttä edistävissä hoidoissa, mutta nykyään myös viihdetarjontaan ja erityisesti uima-allasalueisiin ja saunoihin on panostettu. Ryhmämatka on helppo ja turvallinen tapa reissata ja matkatavarat kulkevat vaivattomasti mukana.  Ja totta kai maisemanvaihto virkistää aina. Jokaisella paikalla on omat erityispiirteet: vilkas Pärnu tarjoaa erilaisia vapaa-ajan mahdollisuuksia. Pärnun upeista hiekkarannoista, arkkitehtuurista ja puuhuviloista juttua tässä linkissä.