Koe kesäinen Petroskoi

30.06.2019 - 02.07.2019

Ilmoittautuminen päättynyt!

Hinta

alk. 125 €

Kysy vapaita paikkoja, varmistamme sen jälkeen majoituksen!

Lähde tutustumaan Petroskoihin, lähes 300.000 asukkaan kaupunkiin. Petroskoissa on hieno rantabulevardi, jossa on paljon patsaita, jotka ovat joko paikallisten taiteilijoiden tai ystävyyskaupunkien lahjoittamia, tässä linkki erääseen matkablogiin, jossa on kuvia bulevardilta. Lisäksi kaupungissa on mm. ortodoksikirkko ja museoita. Shoppailumahdollisuuksia Petroskoissa on reilusti, mm. ostoskeskus Lotos Plaza. Kiertoajelun teemme sunnuntai-iltana.

Lähde mukaan suositulle Kizin retkelle (maanantaina)!

Unescon maailmanperintoluetteloon kuuluva Kizin saari on suosittu retkikohde. Museosaarella on upeita puukirkkoja sekä perinteisiä karjalaisia taloja. Saarelle on nopea yhteys Petroskoista kantosiipialuksella. Katso lisätietoja Kizistä: Linkki Kizin infoon/Wikipedia Retken hinta on 72 € / henkilö. Retkivaraus tulee tehdä matkavarauksen yhteydessä.

Tutustu Petroskoin nähtävyyksiin tässä linkissä.

Matkan hinta omalla viisumilla 125,- €  / sis. aamisen hotellissa.  1 hh lisä + 15 €.
Toimitusmaksu 10 € / tilaus.

Hotelli on Piter Inn tai Pohjola.

Hintaan sisältyvät kuljetukset, majoitus, hotelliaamiaiset ja kiertoajelu. Kizin retki lisähintaan1

 

Aikataulu ja lähtöpaikkakunnat: Nurmes klo 5.30, Juuka klo 6.00, Uuron ABC klo 7.00 sekä nouto Lieksasta, jos on vähintään 5 lähtijää. Matkalle voi liittyä matkan varrelta, sovi paikka varauksen yhteydessä.

VIISUMIVAIHTOEHTOJA:

Ryhmäviisumi (ryhmä vähintään 5 henk. ) alk. 82,- € / kpl. Ryhmäviisumin hakua varten tarvitsemme valokopion passista (koko aukeama), matkavakuutustodistus matkan ajalle ja passikuva (alle 6 kk vanha). Jos matkalla ei ole viittä ryhmäviisumin tarvitsevaa, niin silloin täytyy hakea kertaviisumi, yhden tai kahden vuoden viisumi.

Kertaviisumi alk. 82 €, yhden vuoden viisumi alk. 144,- € ja kahden vuoden viisumi alk. 233 €. Näiden hakuun tarvitaan passi, passikuva (alle 6 kk vanha) ja matkavakuutustodistus viisumin hakuajalle. Passi täytyy olla 6 kk voimassa viisumin jälkeen.

Ota yhteyttä suoraan AL Tili ja Serviisi Ky/ Anna-Liisa Nykyri, Juuka, puh. 050 3707 823 tai anna-liisa.nykyri@altili.fi tai ilmoittaudu oheisella lomakkeella.

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. VENÄJÄN MATKOILLE TARVITSEMME PASSINNUMERON. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.