Kesäinen Pietari ja Pietarhovi-Kronstadt-retki

04.08.2020 - 06.08.2020

Retki Pietarhoviin ja Kronstadiin

Hinta

alk. 195 € omalla viisumilla

Nevan suistossa sijaitseva Pietari on Venäjän toiseksi suurin ja tärkeä Itämeren satamakaupunki. Pietarin keskustan arkkitehtuuri on komeaa, mm. upeita kirkkoja ja palatseja on lukuisia. Esim. kuuluisa Iisakin kirkko, koristeellinen Verikirkko ja Kazanin jumaläidin kirkko ovat tutustumisen arvoisia. Pelkästään Nevski Prospektilla liikkuessa saavuttaa monet tunnetut nähtävyydet. Kadun varrella on paljon  ravintoloita, joihin voi poiketa lepäilemään, kun suurkaupungin nähtävyydet hengästyttävät. Ja tietenkin kauppoja. Kesäaikaan Pietarissa on mukava kierrellä ydinkeskussa Nevskin tuntumassa, minne ikinä katsotkin, kaikkialla on  silmänruokaa, upeita rakennuksia ja puistoja.

Tällä reissulla on reilusti aikaa Pietarissa, lähdemme viisumivapaa Viipurin matkalaisten kanssa reissuun heti puolen yön jälkeen ja olemme Pietarissa hyvissä ajoin ennen puoltapäivää. Samoin lähtöpäivänä lähdemme vasta myöhään iltapäivällä Pietarista. Valoisassa kesäyössä matkanteko sujuu mukavasti. Tullessa poikkeamme Viipurissa.

Vahvistettu MATKAOHJELMA JA AIKATAULU:

ti 4.8. REITTI 1: lähtö Nurmes, n. klo 1, Lieksa ent.linja-autoasema Mönninkatu n. 1.50, Uimaharju, Eno,  Uuro, Joensuu matkailupysäkki klo 3.15 ja Lappeenranta klo 7. Varma yhteys myös Juuka n. klo 2 – Kontiolahti – Uuro, jossa reitit yhdistyvät.

Jätämme Viipurin matkaajat Lappeenrantaan ja jatkamme Venäjän rajalle ja siitä suoraan Pietariin. Aikataulutamme reitin varausten perusteella tarkemmin. Arvioitu saapumisaika Pietariin on klo 11 rajamuodollisuuksista riippuen. Klo 13 ohjelmassa on lisämaksullinen Pietarin kiertoajelu, lähtö hotelleilta.

ke 6.8. Aamiainen hotellissa,  mahdollisuus lähteä lisähintaiselle Kronstadt – Pietarhovi -retkelle.

to 6.8. Aamiainen hotellissa, koko päivä omatoimista, vapaata aikaa Pietarissa.  Klo 15 lähtö Viipuriin, Viipurissa vapaata tutustumista kaupunkiin tai ostoksia reilu 2 tuntia. Viipurista jatkamme matkaa niin, että olemme Lappeenrannssa klo 21.45 satamassa ottamassa vastaan Viipurin risteilijöitä. Paluu kotiin. Nurmeksessa noin klo 3 pe 7.8.

Hotellivaihtoehdot: Hotelli Moskova ja Hotelli Dostoevsky, Pietari

Hotelli Dostoevsky on keskeisellä paikalla lähellä keskeisiä nähtävyyksiä ja pääkatua, Nevsky Prospektia.

Hinnat: 195 € / hlö, 2 hh,  omalla viisumilla. Pietarin kiertoajelu 10 € / henkilö. Toimitusmaksu 10 € / tilaus.

Opastettu kiertoajelu 15 € / henkilö

Kronstadt – Pietarhovi -retki tulossa

Retkeen sisältyy kiertoajelu Kronstadtissa sekä käynti laivaston katedraalissa, tutustuminen Pietarhovin puistoon sekä lounas Pietarhovissa.

Retket toteutuvat, jos reissuun on lähdössä vähintään 10 henkilöä.

VIISUMIVAIHTOEHTOJA:

Sähköinen viisumi
TÄSSÄ LINKISSÄ uuden sähköisen viisumin haku. Tutustu ohjeisiin. Kun haet sähköistä viisumia Samimatkojen matkalle, ota aina ENNEN HAKUA yhteyttä Anna-Liisa Nykyriin, puh. 050 3707 823 tai anna-liisa.nykyri@altili.fi.

Ryhmäviisumi (ryhmä vähintään 5 henk. ) alk. 82,- € / kpl. Ryhmäviisumin hakua varten tarvitsemme valokopion passista (koko aukeama), matkavakuutustodistus matkan ajalle ja passikuva (alle 6 kk vanha). Jos matkalla ei ole viittä ryhmäviisumin tarvitsevaa, niin silloin täytyy hakea kertaviisumi, yhden tai kahden vuoden viisumi.

Kertaviisumi alk. 82 €, yhden vuoden viisumi alk. 144,- € ja kahden vuoden viisumi alk. 233 €. Näiden hakuun tarvitaan passi, passikuva (alle 6 kk vanha) ja matkavakuutustodistus viisumin hakuajalle. Passi täytyy olla 6 kk voimassa viisumin jälkeen.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Samimatkat Oy / toimisto , puh. 050 4700 787 tai info@samimatkat.fi

Viisumiasioissa ota yhteyttä suoraan AL Tili ja Serviisi Ky/ Anna-Liisa Nykyri, Juuka, puh. 050 3707 823 tai anna-liisa.nykyri@altili.fi

Ilmoittaudu reissuun tässä linkissä!

Huomaa, että hotellihuoneita on rajoitetusti. Koronauhan aikaan ilmoittautuminen SITOUMUKSETTA. Otamme yhteyttä asiakkaisiin  ennen tilausvahvistusten lähettämistä ja laskutuksen aloittamista.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Samimatkat Oy