Joulun odotusta Pietarissa tai Viipurissa

06.12.2019 - 08.12.2019

Ilmoittautuminen päättynyt!

Hinta

alk. 165 € omalla viisumilla

Nevan suistossa sijaitseva Pietari on Venäjän toiseksi suurin ja tärkeä Itämeren satamakaupunki. Pietarin keskustan arkkitehtuuri on komeaa, mm. upeita kirkkoja ja palatseja on lukuisia. Esim. kuuluisa Iisakin kirkko, koristeellinen Verikirkko ja Kazanin jumaläidin kirkko ovat tutustumisen arvoisia. Pelkästään Nevski Prospektilla liikkuessa saavuttaa monet tunnetut nähtävyydet. Kadun varrella on paljon  ravintoloita, joihin voi poiketa lepäilemään, kun suurkaupungin nähtävyydet hengästyttävät. Ja tietenkin kauppoja.

Vahvistettu MATKAOHJELMA JA AIKATAULU:

6.12. Lähtö paikkakunnat: Nurmes klo 6, Juuka klo 6.45, Uuro ABC klo 7.45, Joensuun matkailupysäkki klo 8. Matkalle voit liittyä myös reitin varrelta.

7.12. Pietarissa,  klo 10 alkaen opastettu kaupunkikiertoajelu lisähintaan 10 € tai omaa aikaa koko päivä Pietariin tutustumiseen.

8.12. klo 10 lähtö kotimatkalle Pietarista, noin klo 12.15 Viipurista Venäjän aikaa.

Hotelli Oktiabrskaya  Keskeisellä paikalla lähellä pääkatua, Nevsky Prospektia.

Hinnat: 165 € / hlö, 2 hh,  omalla viisumilla. Pietarin kiertoajelu 10 € / henkilö. Toimitusmaksu 10 € / tilaus.

Viipuri-mahdollisuus samalla reissulla 6.12.-8.12.:

Mahdollisuus jäädä kahdeksi yöksi Viipuriin, suosittuun lähimatkakohteeseen Venäjän Karjalassa. Viipurin nähtävyydet, joista kuuluisimpia ovat Viipurin linna, Pyöreä torni, Kauppahalli ovat kävelymatkan päässä hotellilta. Ja onhan vanha kunnon Viipuri todella edullinen jouluostospaikka.

Hotelli Druzhba, 120 € / hlö, 2hh, omalla viisumilla
Toimitusmaksu 10 € / tilaus.

Viipuri omatoimisesti, 6.12. menomatkalla Pietariin, viemme Viipuriin jäävät hotellille ja Pietarista tullessa  8.12. haemme Viipurin matkalaiset hotellilta. Tarkempi aikataulu matkaohjelmassa.

Hintoihin sisältyvät kuljetukset, hotelliyöpymiset aamiaisella.

Huomaa, että tälle matkalle ilmoittauduttaessa tarvitsemme syntymäajan lisäksi myös passin numeron matkustajalistaa varten.

VIISUMIVAIHTOEHTOJA:

Sähköinen viisumi
TÄSSÄ LINKISSÄ uuden sähköisen viisumin haku. Tutustu ohjeisiin. Kun haet sähköistä viisumia Samimatkojen matkalle, ota aina ENNEN HAKUA yhteyttä Anna-Liisa Nykyriin, puh. 050 3707 823 tai anna-liisa.nykyri@altili.fi.

Ryhmäviisumi (ryhmä vähintään 5 henk. ) alk. 82,- € / kpl. Ryhmäviisumin hakua varten tarvitsemme valokopion passista (koko aukeama), matkavakuutustodistus matkan ajalle ja passikuva (alle 6 kk vanha). Jos matkalla ei ole viittä ryhmäviisumin tarvitsevaa, niin silloin täytyy hakea kertaviisumi, yhden tai kahden vuoden viisumi.

Kertaviisumi alk. 82 €, yhden vuoden viisumi alk. 144,- € ja kahden vuoden viisumi alk. 233 €. Näiden hakuun tarvitaan passi, passikuva (alle 6 kk vanha) ja matkavakuutustodistus viisumin hakuajalle. Passi täytyy olla 6 kk voimassa viisumin jälkeen.

Ota yhteyttä suoraan AL Tili ja Serviisi Ky/ Anna-Liisa Nykyri, Juuka, puh. 050 3707 823 tai anna-liisa.nykyri@altili.fi tai ilmoittaudu oheisella lomakkeella.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Samimatkat Oy