Pohjoisen taikaa Narvik ja Lofootit kiertomatka

15.08.2020 - 20.08.2020

Pohjois-Ruotsi, Lofootit, Narvik ja shoppailua Haaparannassa!

Hinta

alk. 790 €

Paljon toivottu kiertomatka Lofooteille ja Narvikiin. Tutustu Lofoottien upeaan luontoon ja Svolvaerin kaupunkiin sekä Narvikiin elokuun reissullamme. Matkamme suuntaa halki Pohjois-Ruotsin, joten upeat tunturimaisemat, mm. Kiirunan ja Jällivaaran alueella tulevat tutuiksi meno- ja paluumatkoilla. Lofootteihin tutustumme saarikierroksella.  Loppureissun huipentaa shoppailu ja tutustuminen Haaparantaan.

Matkallamme on suomenkielinen opas sekä saarikierroksella Svolvaerissa että menomatkalla Svolvaer – Narvik ja kaupunkikierroksella Narvikissa. Häneltä kuulet paikallisia tarinoita sekä hyviä vinkkejä vapaa-aikaan.

Svolvaer on Lofoottien pääkaupunki, jossa on erilaisia nähtävyyksiä: Magic Ice, museoita sekä gallerioita. Lisäksi Svolvaerin ympäristössä on erilaisia vaellusreittejä. Tässä linkki englanninkieliseen esittelyyn, lisätietoja Lofoottien mahdollisuuksista www.lofoten.info/lofoten

Tarkennamme tietoa kohteesta mm. saarikierroksen sisältö ja kalastus- yms. retkien varausmahdollisuudet sekä aikataulun.

Matkaohjelma:

15.8. Pohjois-Karjala – Jällivaara, reipas alku reissulle ja matkaamme suoraan Ruotsin Lappiin. Saavumme illalla Jällivaaraan ja majoitumme Scandic Gällevare -hotelliin.

16.8. Jällivaara – Svolvaer, aamulle lähdelle Jällivaarasta ja ajelemme läpi Pohjois-Ruotsin Norjan puolelle ja otamme suunnaksi Lofootit. Majoitumme Scandic-hotelliin kahdeksi yöksi.

17.8. Svolvaer ja Lofoottien kiertoajelu tai vapaata aikaa Svolvaerissa, jolloin voi tutustua Svolvaerin nähtävyyksiin tai lähteä esim. kalastusretkelle tai kävelyretkelle lähiympäristöön.

18.8. Svolvaer – Narvik, kiertoajelu Narvikissa sekä vapaata aikaa Narvikiin tutustumiseen, kerromme mukavia vinkkejä Narvikiin. Majapaikkamme on Scandic Narvik.

19.8. Narvik – Haaparanta, illalla saavumme Haparanda Stadhotelliin.

20.8. Aamupäivällä vapaata tutustumista ja ostoksia Haaparannassa, mm. Ica Maxi, urheiluliike outletit, Ikea, Iittala Outlet jne. Iltapäivällä lähdemme kotimatkalle Pohjois-Karjalaan.

hinta n. 790 €, + Svolvaerin kiertoajelu sekä mahdollisuus ostaa illallispaketti lisähintaan, toimitusmaksu 10 € / tilaus.

Hinta sisältää kuljetukset, hotellimajoitukset aamiaisineen matkaohjelman mukaan. Pidätämme oikeuden tarkistaa hintaa, jos Norjan kruunun kurssi vahvistuu yli 5 %.

Omatoimisia vinkkejä Svolvaeriin: mahdollisuus tilata esim. kalastusreissu, linkki kalastusreissun esittelyyn tai lähteä vaeltamaan, paikallisesta turisti-infosta voi ostaa karttoja ja saa neuvoja eri reiteistä.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja!
Vastuullinen matkanjärjestäjä: Samimatkat Oy, kysy lisätietoja Kaija Turuselta puh. 040 743 2679. Minut tavoittaa parhaiten arki-iltaisin klo 17-19 tai lähetä postia info@samimatkat.fi

Valokuvat: Lofoottien turisti-info, kuvaaja Kristian Nashoug

Ilmoittaudu reissuun tässä linkissä tai kysy lisätietoja.