Pohjoisen taikaa Narvik ja Lofootit

07.09.2019 - 12.09.2019

Pohjois-Ruotsi, Lofootit, Narvik ja shoppailua Haaparannassa!

Hinta

alk. 595 €

Tutustu Lofoottien upeaan luontoon ja Svolvaerin kaupunkiin sekä Narvikiin syysreissullamme. Matkamme suuntaa halki Pohjois-Ruotsin, joten upeat tunturimaisemat, mm. Kiirunan ja Jällivaaran alueella tulevat tutuiksi meno- ja paluumatkoilla. Lofootteihin tutustumme saarikierroksella.  Loppureissun huipentaa shoppailu ja tutustuminen Haaparantaan. Syksyn etenemisestä riippuu, missä vaiheessa pohjoisen ruska on reissumme aikana.

Svolvaer on Lofoottien pääkaupunki, jossa on erilaisia nähtävyyksiä: Magic Ice, museoita sekä gallerioita. Lisäksi Svolvaerin ympäristössä on erilaisia vaellusreittejä. Tässä linkki englanninkieliseen esittelyyn, lisätietoja Lofoottien mahdollisuuksista www.lofoten.info/lofoten

Tarkennamme tietoa kohteesta. Tällä hetkellä ei ole varmaa tietoa, onko kiertoajelulla suomenkielistä paikallisopasta vai teemmekö kiertoajelun omatoimisesti. Opaspalvelu varmistuu maaliskuussa.

Matkaohjelma:

7.9. Pohjois-Karjala – Jällivaara, reipas alku reissulle ja matkaamme suoraan Ruotsin Lappiin. Saavumme illalla Jällivaaraan ja majoitumme Scandic Gällevare -hotelliin.

8.9. Jällivaara – Svolvaer, aamulle lähdelle Jällivaarasta ja ajelemme läpi Pohjois-Ruotsin Norjan puolelle ja otamme suunnaksi Lofootit. Majoitumme Scandic Svolvaer -hotelliin kahdeksi yöksi.

9.9. Svolvaer ja Lofoottien kiertoajelu, myös vapaata aikaa Svolvaerissa, jolloin voi tutustua Svolvaerin nähtävyyksiin tai lähteä kävelyretkelle lähiympäristöön.

10.9. Svolvaer – Narvik, iltapäivä/ilta vapaata aikaa Narvikiin tutustumiseen. Majapaikkamme on Scandic Narvik

11.9. Narvik – Haaparanta, illalla saavumme Haparanda Stadhotelliin.

12.9. Aamupäivällä vapaata tutustumista ja ostoksia Haaparannassa, mm. Ica Maxi, urheiluliike outletit, Ikea, Iittala Outlet jne. Iltapäivällä lähdemme kotimatkalle Pohjois-Karjalaan.

595 €, toimitusmaksu 10 € / tilaus.

Hinta sisältää kuljetukset, hotellimajoitukset aamiaisineen matkaohjelman mukaan. Kiertoajelu Lofooteilla kuuluu hintaan, ainoastaan mahdollisesta opaspalvelusta kiertoajelulla tulee lisähinta. Pidätämme oikeuden tarkistaa hintaa, jos Norjan kruunun kurssi vahvistuu yli 5 %.

Omatoimisia vinkkejä Svolvaeriin: mahdollisuus tilata esim. kalastusreissu, linkki kalastusreissun esittelyyn tai lähteä vaeltamaan, paikallisesta turisti-infosta voi ostaa karttoja ja saa neuvoja eri reiteistä.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja!
Vastuullinen matkanjärjestäjä: Samimatkat Oy, kysy lisätietoja Kaija Turuselta puh. 040 743 2679. Minut tavoittaa parhaiten arki-iltaisin klo 18-20 tai lähetä postia info@samimatkat.fi

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. VENÄJÄN MATKOILLE TARVITSEMME PASSINNUMERON. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.