Tallinnaan, 2 yötä uudessa hotelli Kentmannissa

27.03.2020 - 29.03.2020

2 yötä uudessa Kentmannissa, minispa

Hinta

alk. 195 € / hlö, 2hh

2 yötä uudessa hotelli Kentmannissa, sis. kuljetukset raveihin

Lämpimästi tervetuloa Liperin hevosystäväin seuran ja Samimatkojen ravireissulle Tallinnaan. Koe ravit Tallinnassa, ohjelmassa mm. Liperin hevosystäväin seuran loimilähtö.

Reissu toimii pitkänä viikonloppuna Tallinnan kaupunkimatkana ja mini-lomana. Lähde muuten vain ostoksille, nähtävyyksiä katselemaan ja juhlimaan. Tutustu Tallinnan vanhan kaupungin nähtävyyksiin tai lähde shoppailemaan putiikkeihin, moderneihin ostoskeskuksiin, erikoisliikkeisiin. Tuliaisjuomat myös kätevästi mukaan! Tyylikkäässä, uudessa hotelli Hestia Kentmannissa on pieni spa kahdella saunalla ja porealtaalla hotelliasiakkaiden käytössä klo 7-22. Kuntosali on auki 24/7. Hotelli sijaitsee keskustassa ja vanhaan kaupunkiin on vain lyhyt kävelymatka.

MATKAOHJELMA JA -AIKATAULU: 

pe 27.3.  Lähdemme reissuun seuraavista paikoista ja reitin varrelta:

REITTI 1: Nurmes Porokylä ABC klo 5.45, Lieksa Mönninkatu ent. linja-autoasema klo 6.35, Lieksan Mähköntie klo 6.45, Uimaharju Teboil klo 7.25, Eno linja-autoasema klo 7.35, Uuron ABC klo 7.55, Joensuun matkailupysäkki klo 8.10, Ylämyllyn Shell klo 8.25, Liperin linja-autoasema  klo 8.40, Käsämän Teboil klo 8.55.

REITTI 2: Juuka ABC 6.50, Ahmovaara Kolinportin kohdalla bussipysäkki klo 7.15, Kontiolahti linja-autoasema klo 7.45, yhdistyy reittiin 1 Uurossa abc klo 7.55.

Saavumme Länsisatamaan n. klo 15. Megastar -laiva lähtee klo 16.30 ja on Tallinnassa klo 18.30. Satamassa kokoontuminen bussilla ja majoittuminen hotelliin Hestia Hotel Kentmanni, Tallinna.

la 28.3. Aamiainen hotellissa. Raviohjelman mukaiset kuljetukset Hipodroomille klo 12 hotellilta ja paluu takaisin hotellille ravien päättymisen jälkeen.

su 29.3. Aamiainen hotellissa, paluu Megastarilla, klo 11 lähtö tuliaisjuomakauppaan, laiva lähtee klo 13.30 D-terminaalista, saapuminen Helsinkiin klo 15.30. Heti satamaan tulon jälkeen kokoonnumme bussille ja aloitamme kotimatkan lähtöpaikkakunnille. Lopullinen reitti ja aikataulu vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Matkan hinta: 195 € / hlö 2hh , 1 hh lisä on 57 €
Liperin hevosystäväin seuran porukan hinta on 190€ / hlö, 1 hh lisä on 57 €
+ toimitusmaksu 10 €/lasku. Laskuttaja Samimatkat Oy

Katso hotellitietoja tässä linkissä:  https://www.hestiahotels.com/kentmanni/fi/

Hintaan sisältyy matkaohjelmassa mainitut kuljetukset, hotelliyöpymiset buffeeaamiaisineen (ravintola AUS), Span ja kuntosalin käyttö uudessa Hestia Hotel Kentmannissa. Hotellin spa-osasto on vain majoittuvien asiakkaiden käytössä aukioloaikoina koko oleskelun ajan. Uintimahdollisuutta ei ole, porealtaaseen mahtuu noin 8-10 henkilöä.

Reissu lähestyy, varaa paikkasi nyt!

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai info@samimatkat.fi

Ilmoittaudu reissuun tässä linkissä tai kysy lisätietoja.

Tallinnan vinkkejä, missä poikkeaisi:

Noblessner – vanhan telakan uusi elämä
Pohjois-Tallinnassa sijaitseva Noblessnerin vanha sukellusvenetelakka on kaupungin nopeimmin kehittyvä ja siksi myös tämän hetken kiinnostavin alue. Siellä ovat mm. Shishi-virolais-norjalaisen sisustusbrändin myymälä, sisustuskauppa Kalhoj, Pohjola-panimo-ravintola, taidegallerioita sekä Keksintökeskus PROTO. Lue lisää tässä linkissä.

Baltikan kortteli ja muotikatu Veerenni tänav 24.

Telliskivi Loomelinnak  on Tallinnan ”luova keskus”, josta löydät pieniä designkauppoja ja studioita sekä ruokapaikkoja.

Oluen ystäville vinkkinä panimoravintola Beer House. Ja ehkä erikoisin museo on Virussa, KGB-museo, jossa voi hämmästellä kylmän sodan aikaista elämää. Museoinfolinkissä mielenkiintoista juttua vakoilusta.

Käsitöiden tekijän mekka: Käsityötavaratalo Karnaluks:
https://shop.kl24.ee/kontakt/&lng=12/

Abakhan kangaskauppa: https://www.abakhan.ee/

Lisätietoja Tallinnan nähtävyyksistä tässä linkissä.

Ostosmahdollisuuksista lisää tässä linkissä:  Käsitöitä, antiikkia, virolaista keramiikkaa, galleria, muotia… Silmänruokaa, persoonallisia tuliaisia kotiin ja ystäville. Löytyypä Tallinnasta karamellityöpajakin!