Rompetori reissulle Kurtnaan, Viroon

04.05.2019 - 06.05.2019

Löytöretkelle rompetapahtumaan!

Hinta

alk. 185 €

Kurtnassa, Tallinnan liepeillä pidetään pari kertaa vuodessa suosittu rompetori tapahtuma ”Tagadi restorers day”, jossa on kaupan kaikenlaisia vanhojen autojen, traktoreiden ja erilaisten vanhojen koneiden osia, antiikkitavaroita ja kirjoja, jopa vaatteita. Yleensä n. 450 myyjää. Järjestäjän sivuilla oli, että myytävien ajoneuvojen, osien ja antiikkitavaroiden tulee olla vähintään 25 vuotta vanhoja, joten näillä näkymin uuteen krääsään tässä tapahtumassa ei törmää.

Lähde mukaan löytöretkelle vanhojen ajopelien, laitteiden ja antiikin tapahtumaan! Mitä kaikkea onkaan tarjolla?

Tiedot perustuvat tapahtuman järjestäjän nettisivuihin ja heiltä saatuihin tietoihin. Tässä linkki englanninkieliseen esittelyyn näytteilleasettajille. Siinä on myös lisäinfoa tapahtumasta.

http://unic-moto.ee/tagadi-restorers-day/

Kuva on kevään 2018 tapahtumasta.

Kuvia Nurmeksen mobilistien kevään matkasta tässä linkissä.

Matka-aikataulu:

Lauantaina Nurmes klo 8, Lieksa klo 8.20, Juuka klo 8.40, Joensuu klo 10. Silja Europa-laiva lähtee Helsingistä klo 18.30, jäämme laivalle yöksi.
Sunnuntaina laivasta poistuminen klo 8.00 ja lähtö Kurtnaan, paluumatkalle torilta klo 14.00.
Maanantaina aamulla lähtö hotellilta, poiketaan tuliaisjuomakaupassa. Satamassa tulee olla klo 11.30, laiva lähtee klo 12.30 ja on Helsingissä klo 16.00.

Hinta: 185 € / hlö, 2hh, lisähinta 1 hh huone ja hytti + 53 €, lisäksi toimitusmaksu 10 €/tilaus.

Silja Europa -risteily menomatkalla, toinen yö Tallinnassa Hotel Metropolissa.

Oluen ystäville vinkkinä Tallinnan ainoa panimoravintola Beer House.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai sami@samimatkat.fi

 

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.