Ruskamatka Ylläkselle ja ostoksille Haaparantaan

21.09.2019 - 25.09.2019

Ilmoittautuminen päättynyt!

Hinta

alk. 385 € / hlö, 2 hh

Äkäslompolon kylä Ylläksellä lumoaa aitoudellaan ja rentoudellaan. Kylän ytimestä löytyvät niin erikoisliikkeet, legendaarinen Jounin kauppa kuin majapaikkamme Äkäshotelli. Hintaan kuuluu Gondoli-hissikyyti Ylläksen huipulle. Yhdistimme tähän reissuun paluumatkalla yön Haaparannassa, samalla reissulla mahdollisuus tutustua Tornio-Haaparanta-kaksoiskaupungin meininkiin.

Majoituksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus hyödyntää Äkäshotellin palveluita saunaosastosta Pirtukirkon artisti-iltoihin, esiintyjätiedot päivittyvät tähän linkkiin.

Majoitus: 3 yötä Äkäshotellissa, hintaan sis. aamiainen, päivällinen tai illallinen sekä sauna ja uima-altaan käyttö. 1 yö Stadhotel Haparanda aamiaisella, huom. hintaan ei kuulu muita ruokailuja Haaparannassa.

Hinta: 385 € / hlö / 2hh, 1 hengen huone lisähintaan + 145 €

+ Toimitusmaksu 10 € / tilaus

MATKAOHJELMA:
21.9. Lähdemme reissuun Kontiolahti/linja-auto-asema klo 4.30, Joensuu/Rantakylä Neste klo 4:50, Joensuu matkailupysäkki klo 5:00, Uuro ABC klo 5.20, Uimaharju tb klo 5.50, Lieksa/linja-autoasema Mönninkatu klo 6:30, Nurmes/ABC Porokylä klo 7:20, Valtimo/ent. Seiskan edestä parkkipaikalta klo 7:40, Juuka/Tokmanni klo 6:35 tai reitin varrelta. Majoittuminen Äkäshotelliin. Arvioitu aika Ylläksellä n.
klo 17. Päivällinen.
22.9. – 23.9. Vietämme aikaa Ylläksellä. Mahdollisuus esim. patikoida. Käymme Ylläksellä, hintaan sisältyy hissilippu Ylläksen huipulle, paluumatkalla poikkeamme Jounin kaupassa.  Gondoli-hissin esittely   Aamiainen ja päivällinen molempinä päivinä.
24.9.
Aamiaisen jälkeen lähdemme klo 9 ajelemaan Haaparantaan, ajoaika n. 4 tuntia taukoineen. Matkalla poikkeamme Torniossa Rajalla På Gränsen -kaupassa. Majoittuminen Stadshotel Haparandaan. Laatua ja mukavuutta vanhaan malliin, historiallinen ilmapiiri yhdistettynä useisiin ravintoloihin.
25.9. Aamiainen hotellissa. Ostosaikaa Haaparannassa, mm. useita urheiluliike outlet-kauppoja sekä mm. IKANO-ostoskeskus, jossa on IKEA. Kotimatkalle lähdemme klo 14. Arvioitu aika Joensuussa klo 22 jälkeen.

Ostokset Haaparannassa: Haaparannassa on mahdollisuus ostaa euroilla, mutta vaihtorahat tulevat kruunuissa. Kannattaa ottaa mukaan pieniä seteleitä, koska kaupat eivät välttämättä hyväksyä suuria seteleitä, Iittala-outlet hyväksyy vain korttimaksut. Suomalainen pankkikortti käy useissa paikoissa, kannattaa ottaa myös luottokortti mukaan. Tiedot: Turisti-info/Haaparanta.

PS. Reissuun on lähdössä pieni ryhmä, paikkoja rajoitetummin. Ilmoittaudu ajoissa, vähintään 1 kk ennen hotellivarauksen vuoksi.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai sami@samimatkat.fi

 

 

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. VENÄJÄN MATKOILLE TARVITSEMME PASSINNUMERON. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.