Meripäivät, Saarenmaa

06.08.2019 - 11.08.2019

Kuresaareen, Saarenmaan pääkaupunkiin

Hinta

alk. 388 €

Hotellimatka Saarenmaalle, Kuressaaren meripäivien aikaan. Katso lisätietoja tästä linkistä.

Meripäiväreissun matkaohjelma: tiistaina risteily Silja Europalla, keskiviikkona Saarenmaalle ja majoittuminen Rüütli Spa, torstaina retki, perjantai ja lauantai vapaata, sunnuntaina klo 7.30 lähtö Tallinnaan. Silja Europalla Helsinkiin klo 12.30-16.

Matkan hinta: 388 € / hlö 2 hh, lisähinta 1 hh + 120 €, hintoihin sisältyy aamiaiset.

Toimitusmaksu 10 € / tilaus.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Pentsami Oy, puh. 0500-680019 / Pentti Kärkkäinen, pentsami@mobiili.net.
Ota yhteyttä, kysy lisätietoja!

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. VENÄJÄN MATKOILLE TARVITSEMME PASSINNUMERON. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.