Laulujuhlille Sortavalaan

14.06.2019 - 16.06.2019

Pitkä viikonloppu Sortavalassa

Hinta

alk. 210 € omalla viisumilla

Sortavala on mainio paikka tutustua suomalaiseen arkkitehtuuriin, käydä ostoksilla tai kampaajalla/kauneushoidoissa jne.

Tällä reissulla tutustumme lauantaiaamupäivällä Viipurin rykmenttikasarmiin ja luolamuseoon. Laulujuhlat ovat sunnuntaina. Laulujuhlilla juhlitaan Karjalan Tasavallan 100-vuotisjuhlaa.

Matka järjestetään yhteistyössä Juuan Karjala -seuran kanssa, joten paikkoja on rajoitetusti.

Matkan hintaan sisältyy kuljetus, majoitus Sortavala-hotellissa ja aamiaiset sekä kaksi ruokailua.

Hinta: 210 € / henkilö 2hh omalla viisumilla.

Huomaa, että tälle matkalle ilmoittauduttaessa tarvitsemme syntymäajan lisäksi myös passin numeron matkustajalistaa varten.

Aikataulu:
pe 14.6. Juuka klo 8, Niiralan tulli n. 10.30. Pysähdys Jänismäellä n. 40 min. Samalla voi vaihtaa rahaa, ruokailla ja tehdä ostoksia. Majoittuminen Hotelli Sortavalaan n. klo 13, illalla ruokailu hotellin ravintolassa klo 17.
la 15.6. aamiainen, lähtö Viipurin rykmenttikasarmin luolamuseoon klo 9.30. Illalla ruokailu n. klo 17.
su 16.6. aamiainen, huoneiden luovutus ja laukut bussiin klo 11, lähtö Vakkosalmenpuistoon (Laululavalle) klo 11.30. Osa voi marssia laulajien mukana laululavalle. Lähtö paluumatkalle juhlan päätyttyä n. klo 16

Ota yhteyttä suoraan AL Tili ja Serviisi Ky/ Anna-Liisa Nykyri, Juuka, puh. 050 3707 823 tai anna-liisa.nykyri@altili.fi tai ilmoittaudu oheisella lomakkeella.

VIISUMIVAIHTOEHTOJA:

Ryhmäviisumi (ryhmä vähintään 5 henk. ) 80,- € / kpl. Ryhmäviisumin hakua varten tarvitsemme valokopion passista (koko aukeama), matkavakuutustodistus matkan ajalle ja passikuva (alle 6 kk vanha). Jos matkalla ei ole viittä ryhmäviisumin tarvitsevaa, niin silloin täytyy hakea kertaviisumi, yhden tai kahden vuoden viisumi.

Kertaviisumi 80 €, yhden vuoden viisumi 143,- € ja kahden vuoden viisumi 230 €. Näiden hakuun tarvitaan passi, passikuva (alle 6 kk vanha) ja matkavakuutustodistus viisumin hakuajalle. Passi pitää olla 6 kk voimassa viisumin jälkeen. Passi pitää olla 6 kk voimassa viisumin päättymisen jälkeen.

Viisumit saat kätevästi Anna-Liisa Nykyrin kautta.

 

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. VENÄJÄN MATKOILLE TARVITSEMME PASSINNUMERON. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.