Ostosreissu Sortavalaan

31.08.2019 - 01.09.2019

Edullinen ostosreissu tulossa!

Hinta

laskennassa

Ennakkoinfo! Matka suunnittelussa.

Sortavala on mainio paikka tutustua suomalaiseen arkkitehtuuriin, käydä ostoksilla esim. autotarvikkeita, vaatteita, kodin sisustustarvikkeita ja tekstiilejä tai käydä kampaajalla/kauneushoidoissa jne.

Matkan hintaan sisältyy kuljetus, hotellimajoitus ja aamiaiset.

Huomaa, että tälle matkalle ilmoittauduttaessa tarvitsemme syntymäajan lisäksi myös passin numeron matkustajalistaa varten.

Aikataulu:
la 31.8. Nurmes klo 7.20, Juuka klo 8, Joensuu matkailupysäkki klo 9.20 ja matkan varrelta. Olemme Niiralan tullissa n. 10.30. Pysähdys Jänismäellä n. 40 min ja Ruskealan louhoksella. Jänismäellä voi vaihtaa rahaa, ruokailla ja tehdä ostoksia.
su 1.9. Aamiainen.  Lähtö hotellilta ______, olemme rajalla noin 16-17 paikkeilla.

Ota yhteyttä suoraan AL Tili ja Serviisi Ky/ Anna-Liisa Nykyri, Juuka, puh. 050 3707 823 tai anna-liisa.nykyri@altili.fi tai ilmoittaudu oheisella lomakkeella.

VIISUMIVAIHTOEHTOJA:

Ryhmäviisumi (ryhmä vähintään 5 henk. ) alk. 82,- € / kpl. Ryhmäviisumin hakua varten tarvitsemme valokopion passista (koko aukeama), matkavakuutustodistus matkan ajalle ja passikuva (alle 6 kk vanha). Jos matkalla ei ole viittä ryhmäviisumin tarvitsevaa, niin silloin täytyy hakea kertaviisumi, yhden tai kahden vuoden viisumi.

Kertaviisumi alk. 82 €, yhden vuoden viisumi alk. 144,- € ja kahden vuoden viisumi alk. 233 €. Näiden hakuun tarvitaan passi, passikuva (alle 6 kk vanha) ja matkavakuutustodistus viisumin hakuajalle. Passi täytyy olla 6 kk voimassa viisumin jälkeen.

Viisumit saat kätevästi Anna-Liisa Nykyrin kautta.

 

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. VENÄJÄN MATKOILLE TARVITSEMME PASSINNUMERON. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.