Suomen Kädentaidot -messut Tampereella

13.11.2020 - 15.11.2020

Ennakkoinfo, laita pvm. kalenteriisi!

Hinta

Tämä on ennakkoinfo, teemme suositun Kädentaidot-messumatkan myös tänä vuonna! Laita päivämäärät jo kalenteriisi.

Vuoden odotetuin käsityö- ja design-tapahtuma, 2 päivää aikaa messuilla

Euroopan suurin käsityöalan messutapahtuma vaalii kotimaista osaamista. Käsityöala kokoontuu vuosittain näin laajasti vain Tampereen tapahtumaan, joka tuo marraskuun keskelle kaivattua valoa ja iloa. Messut juhlivat 25-vuotistaivaltaan tänä vuonna. Vuoden kantavia teemoja ovat taito, taidokkuus ja taitavat tekijät. https://www.kadentaidot.fi/fi/

Heittäydy juhlavuoden tunnelmaan kanssamme

Suomen Kädentaitojen 25-vuotisjuhlavuosi rakentuu taidon, taidokkuuden ja taitavien tekijöiden ympärille. Juhlavuosi huipentuu marraskuun lämmintunnelmaiseen tapahtumaan, joka esittelee suomalaisia kädentaitoja laajemmin ja näyttävämmin kuin koskaan aikaisemmin. Monipuolisia näytteilleasettajia ja viihdyttäviä ohjelmasisältöjä julkaistaan vuoden edetessä. Pysy mukana ja heittäydy taidonjuhlaan kanssamme!

MATKA-AIKATAULU:
pe 13.11. REITTI I: klo 15.15 Nurmes, klo 16.00 Lieksasta Mönninkatu entinen linja-autoasema, klo 16.10 Pankakoski, Uuro klo 17.15, Joensuun matkailupysäkki klo 17.30.

REITTI II: klo 16.15 Juuka Tokmanni, klo 17.00 Kontiolahti linja-autoasema, klo 17.15 Uuro.

Perillä Tampereella olemme klo 23.00 jälkeen. Majoittuminen hotelliin. Kaksi vaihtoehtoa Hotelli Ilves ja Omena Hotel Tampere.

la 14.11. Aamiainen hotellilla, lähtö messuille klo 9.30, nouto messuilta klo 18.

su 15.11. Aamiainen hotellissa, klo 9.30 lähtö messuille. Vaihtoehtoisesti voi viettää aikaa ostoksilla Tampereen keskustassa tai käydä vaikkapa Museokeskus Vapriikissa. Kaupunkiin jäävät noudamme ensin ja menemme Pirkka-hallille, josta lähdemme  klo 15.00 kotimatkalle. Arvioitu paluuaika Nurmekseen klo 22.30 paikkeilla.

Hinnoittelussa!

Original Sokos Hotel Ilves, Tampere

+ toimitusmaksu 10 € / lasku

Reissu toteutuu, yhteys sekä Lieksasta että Juuasta, ole hyvä ja katso reitit.

Hintaan sisältyy ohjelmassa mainitut kuljetukset, messulippu kahdelle päivälle sekä hotellimajoitus ja buffeeaamiainen. Laskutuslisä 10 € / lasku.