Syysloma Riika ja Rundalen linna

13.10.2019 - 16.10.2019

Syyslomaviikon Riika

Hinta

alk. 285 € / hlö, 2 hh

Syysloma Riika ja Rundalen linna

Baltian suurimman kaupungin, Riian vanha kaupunki on upea kokonaisuus keskiaikaisia rakennuksia ja kapeita katuja, kahviloita ja aukioita, joita tutkiessa aika menee huomaamatta. Opastetulla kierroksella kuulemme Riian historiaa ja kiehtovia tarinoita taloista. Kanavan varren hyvin hoidetut puistot romanttisine siltoineen ja kauniine istutuksineen tarjoavat mukavan paikan oleskeluun kaupunkikävelyn rinnalle.

Matkalla näemme läpileikkauksen Viron ja Latvian maaseutua. Merituulten tuivertamat puut hiekkakankailla, hiekkarannat, laajat peltoaukeat, pienet kylät, haikaroiden pesät sähköpylväissä ja katoilla tulevat tutuiksi. Reittimme Via Baltica on hyväkuntoinen. Viro ja Latvia ovat hyvin tasaista maata, koska länsirannikko pitkälle sisämaahan on vanhaa merenpohjaa.

MATKA-AIKATAULU:

Su 13.10. Lähdemme reissuun Lieksa (?), Nurmes klo 6, Juuka klo 6.40, Joensuu klo 8, Varkaus n. klo 9.30 -reittiä kohti Helsinkiä. Laivamatka Tallinnan klo 16.30 – 18.30. Heti satamaan saavuttua jatkamme matkaa Pärnuun, majapaikkamme on Hotelli Astra, jonne saavumme klo 21 paikkeilla.

Ma 14.10. Klo 8.30 starttaamme Pärnusta kohti Riikaa, jonne saavumme puolilta päivin ja kirjaudumme hotelliin Hestia Hotel Jugend****, Pulkveza Brieza 11.  Loppupäivä vapaa

Ti 15.10. Retkipäivä, aamulla klo 9 lähdemme kaupunkikiertoajelulle, joka kestää kaksi tuntia. Paluu hotellille, josta heti lähtö Rundalen linna -reissulle. Rundalessa lounas sekä opastettu kierros sisätiloissa ja puutarhassa. Reissun kesto n. 6 tuntia. Paluu hotellille.

Ke 16.10. Klo 7.45 starttaamme kotimatkalle, ajo suoraan satamaan, laivamatka Tallinna – Helsinki klo 13.30 – 15.30. Kotimatka lähtöpaikkakunnille.

Hinta sisältää matkat Riikaan ja takaisin, majoitukset sekä hotelliaamiaiset. Riian opastettu kiertoajelu hintaan 10 € / henkilö, Rundalen retki hintaan 55 € / henkilö. Retket toteutuvat, jos on vähintään 10 lähtijää / retki. Retkille ilmoittautumiset matkavarauksen yhteydessä.

Toimitusmaksu 10 € / tilaus. Reittiaikataulu kotimaassa muokkautuu lähtijöiden mukaan.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai sami@samimatkat.fi

Tässä kuvaterveisiä Riiasta:

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. VENÄJÄN MATKOILLE TARVITSEMME PASSINNUMERON. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.