Syysloma Tallinnan risteily ja ilta Kalev Spassa

14.10.2019 - 16.10.2019

Nähtävyyksiä, ostoksia, hyvää ruokaa ja ilta kylpylässä

Hinta

alk. 165 € / hlö, 2hh

Syyslomalla Tallinnaan: Europa-risteily alkuun ja mukavasti aikaa Tallinnassa! Ostoksille ja juhlimaan.  Tallinnan vanhaan kaupunkiin, Kadriorgin alueelle vai shoppailemaan moderneihin ostoskeskuksiin? Miksei vähän kaikkea samalla reissulla? Tallinnan ruokapaikat mm. vanhassa kaupungissa, nähtävyydet ja erilaiset palvelut helposti saavutettavissa. Sukella vanhan kaupungin tunnelmaan, tutustu erikoisliikkeisiin. Käsityötarvikkeita, käsitöitä, virolaisia ruokia jne. Ja tuliaisjuomat myös kätevästi mukaan! Nähtävyyksiä unohtamatta. Ja illalla rentoutumaan Kaleva Spa -vesipuiston kuohuihin.

Hinta 165 euroa / hlö, 2 hh, 1 hh lisähintaan 59 €, toimitusmaksu 10 €/tilaus.

Matkan hintaan sisältyvät kuljetukset, majoitukset buffeeaamiaisineen sekä Kalev Span vesikeskuksen ja kuntosalin käyttö rajoituksetta (myös aamun vesivoimistelu).

Hotelli: Kalev Spa hyvällä paikalla Tallinnan keskustassa vanhan kaupungin laidalla. Kalev Span uudistus valmistui keväällä 2019. Tutustu uudistettuun Kalev Spahan tässä linkissä.

Reitti: 14.10. Reissuun paikkakunnilta: Nurmes, Porokylä ABC klo 8, Juuka ABC 8.40, Joensuu klo 10, Länsisatama klo 17 tai reitin varrelta. Silja Europa -laiva lähtee klo 18.30. Kysy myös Lieksa-mahdollisuutta! Yö laivalla. 15.10. Aamiainen laivalla, käsityökierros Tallinnassa (lisähintaan), majoittuminen hotelliin iltapäivällä 16.10. Aamiainen hotellissa, paluu  Silja Europalla, laiva lähtee klo 12.30 D-terminaalista. Reitti ja aikataulu vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Käsityökierros Tallinnassa:

Käsitöiden tekijän mekka: Käsityötavaratalo Karnaluks:
https://shop.kl24.ee/kontakt/&lng=12/

Marjan Tilkkutaidetalo: http://www.marjamatiisen.com/fin/tilkkutaidetalo/

Abakhan kangaskauppa: https://www.abakhan.ee/

Tilaa käsityökierros etukäteen, hinta 20 € / henkilö.  Retki alkaa n. klo 9. Olemme Marjan Tilkkutaidetalossa n. 1,5 tuntia klo 9.30 alk. sekä Karnaluks ja Abakhan -kohteessa yhteensä 1,5 tuntia + ajoajat.

Tallinnan vinkkejä, missä poikkeaisi:

Baltikan kortteli ja muotikatu Veerenni tänav 24.

Telliskivi Loomelinnak  on Tallinnan ”luova keskus”, josta löydät pieniä designkauppoja ja studioita sekä ruokapaikkoja.

Oluen ystäville vinkkinä Tallinnan ainoa panimoravintola Beer House. Ja ehkä erikoisin museo on Virussa, KGB-museo, jossa voi hämmästellä kylmän sodan aikaista elämää. Museoinfolinkissä mielenkiintoista juttua vakoilusta.

Lisätietoja Tallinnan nähtävyyksistä tässä linkissä.

PS. ns. naispaikalle on matkustaja haussa!

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Sami Kaikkoselta, puh. 0400 817 458 tai sami@samimatkat.fi

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. VENÄJÄN MATKOILLE TARVITSEMME PASSINNUMERON. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.