Syyslomalla Tallinnaan

10.10.2020 - 12.10.2020

2 yötä Hestia Seaportissa

Hinta

Syyslomatarjous 168€/hlö, 2hh

Syysloma käyntiin mukavalla reissulla Tallinnaan.  Tallinnan vanhaan kaupunkiin kiertelemään ja nauttimaan mukavasta tunnelmasta, juhlimaan tai shoppailemaan moderneihin ostoskeskuksiin? Miksei vähän kaikkea samalla reissulla? Tallinnan ruokapaikat mm. vanhassa kaupungissa, nähtävyydet ja erilaiset palvelut helposti saavutettavissa. Sukella vanhan kaupungin tunnelmaan, tutustu erikoisliikkeisiin.  Tuliaisjuomat myös kätevästi mukaan!

SYYSLOMATARJOUS 168 euroa / hlö, 2 hh!  Lisähinta 1 hh 51 euroa. Toimitusmaksu 10 €/tilaus. Ole hyvä ja kysy tarjousta perheelle tai kaveriporukalle, jos enemmän kuin 2 henkilöä majoittuu samassa huoneessa. YSTÄVÄ-/PERHE-ETU porukkamatkasta: 4 HENKILÖN PORUKALLE vähintään – 40 euroa (10 euroa/hlö)!

Matkan hintaan sisältyvät kuljetukset, laivamatka kansipaikoilla sekä majoitukset 2 yötä buffeeaamiaisineen Hestia Hotel Seaportissa keskeisellä paikalla lähellä satamaa ja keskustan kauppoja.

Reitti ja aikataulu alustavasti, laiva on M/s Finlandia, Eckerö Line:

La 10.10.  REITTI 1:  Nurmes Porokylän ABC klo 4.30, Lieksan Mönninkatu ent. linja-autoasema  klo 5.20,Uimaharju Teboil klo 6.10, Eno linja-autoasema klo 6.20, Uuro ABC klo 6.40, Joensuu matkailupysäkki klo 7.05. Matka jatkuu Kiteen kautta etelään.

REITTI 2:  Juuka ABC klo 5.35, Ahmovaara Kolinportin kohdalla bussipysäkki klo 6.00, Kontiolahti linja-autoasema klo 6.30, Uuro ABC klo 6.40, Joensuu matkailupysäkki klo 7.05.

Länsisatamassa n. klo 13.45.  Eckerö Linen M/s Finlandia-laiva lähtee klo 15.15  ja on Tallinnassa klo 17.30. Kokoontuminen bussilla ja majoittuminen hotelliin.

Su 11.10. Aamiainen Hotellissa.

Ma 12.10.  Aamiainen hotellissa, lähtö hotellilta klo 11, käynti tuliaisjuomakaupassa. Paluu M/s Finlandialla, laiva lähtee klo 12.00 Tallinnan satamasta.

Lopullinen aikataulu vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Tallinnan vinkkejä, missä poikkeaisi, huom. tarkista aukioloajat netistä, sunnuntaina kaikki paikat eivät ole avoinna:

Noblessner – vanhan telakan uusi elämä
Pohjois-Tallinnassa sijaitseva Noblessnerin vanha sukellusvenetelakka on kaupungin nopeimmin kehittyvä ja siksi myös tämän hetken kiinnostavin alue. Siellä ovat mm. Shishi-virolais-norjalaisen sisustusbrändin myymälä, sisustuskauppa Kalhoj, Pohjola-panimo-ravintola, taidegallerioita sekä Keksintökeskus PROTO. Lue lisää tässä linkissä.

Baltikan kortteli ja muotikatu Veerenni tänav 24.

Telliskivi Loomelinnak  on Tallinnan ”luova keskus”, josta löydät pieniä designkauppoja ja studioita sekä ruokapaikkoja.

Oluen ystäville vinkkinä panimoravintola Beer House. Ja ehkä erikoisin museo on Virussa, KGB-museo, jossa voi hämmästellä kylmän sodan aikaista elämää. Museoinfolinkissä mielenkiintoista juttua vakoilusta.

Käsitöiden tekijän mekka: Käsityötavaratalo Karnaluks:
https://shop.kl24.ee/kontakt/&lng=12/

Abakhan kangaskauppa: https://www.abakhan.ee/

Moderni T1-ostoskeskus: Tutustu T1-mahdollisuuksiin tässä linkissä. T1:ssä on mm. ympäri vuoden toimiva maailmanpyörä, trampoliini- ja pelikeskus, Super SkyLab sekä tietenkin kauppoja ja ravintoloita. Myös perhospuutarha. Lähellä myös Ülemiste-keskus, joka on hyvä ostospaikka. T1 on moderni tavaratalo ja viihdekeskus.

Lisätietoja Tallinnan monipuolisista nähtävyyksistä tässä linkissä.

Ostosmahdollisuuksista lisää tässä linkissä:  Käsitöitä, antiikkia, virolaista keramiikkaa, galleria, muotia… Silmänruokaa, persoonallisia tuliaisia kotiin ja ystäville.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Samimatkat-toimisto, puh. 050 4700 787 tai info@samimatkat.fi

Ilmoittaudu reissuun tässä linkissä tai kysy lisätietoja.

Huomaa, että hotellihuoneita on rajoitetusti. Koronauhan aikaan ilmoittautuminen SITOUMUKSETTA. Otamme yhteyttä asiakkaisiin  ennen tilausvahvistusten lähettämistä ja laskutuksen aloittamista.