Taimipäivät Mustilan arboretumissa Elimäellä

24.08.2019 - 24.08.2019

Taimihankintoja syysistutuksiin!

Hinta

alk. 48 € + pääsymaksu 5 €

Teemme päiväreissun Mustilan arboretumin taimipäiville. Tapahtumassa on myyjiä sekä Suomesta että Baltiasta sekä taimistoja että kasvikeräilijöitä ja harvinaisten kasvien kasvattajia. Muun muassa erilaisia havujen taimia, joita on vaikea löytää Suomesta sekä harvinaisia perennoja, saniaisiakin. Tarjonta vaihtelee myyjien mukaan. Saamme niistä tietoa lähempänä tapahtumaa.  Samalla reissulla voi tutustua Mustilan arboretumiin, ostaa Mustilan arboretumin omia kasviaarteita pikkutaimina, poiketa läheisellä Mustilan puutarha -taimistolla ja seurata erilaista puutarhaan liittyvää oheisohjelmaa, infoja jne.  Linkki Mustilan arboretumin sivuille taimipäiväinfoon, ohjelma on nyt julkaistu.

Taimimarkkinoilla paikalla mm. Pekan havupuut, erikoistaimien kasvattaja ja varttaja Lappeenrannasta ja virolainen taimisto Nurga Puukool, joka on erikoistunut havuihin, mittava kokoelma kääpiöhavuja. Virossa kasvatetut havupuut ja pensaat menestyvät hyvin Suomessa, katso www.nurgapuukool.ee.

Taimi- ja puutarhatarvikeostokset on helppo kuljettaa tilavassa bussissa.

Poikkeamme tulomatkalla Viherpeukaloiden Puutarhamyymälässä Valkealassa. Myymälässä on elokuussa monivuotisia kasveja (perennat, puut, pensaat, havut) sekä kukkivia ruukkukukkia ja huonekasveja sekä puutarha-alan tarvikkeita.  Katso lisätietoja ja video:  www.viherpeukalot.fi/puutarhamyymala

alk. 48 € + pääsymaksu 5 €, toimitusmaksu 3 € / tilaus

MATKAOHJELMA:

Lähdemme reissuun klo 4.40 Valtimo, ent. Seiskan parkkipaikka, klo 5 Nurmes ABC Porokylä, klo 5.40 Juuka Tokmannin piha, klo 6.45 Uuron ABC, klo 7 Joensuu matkailupysäkki, klo 7.50 Tolosenmäki… Varma yhteys myös Lieksasta (Mönninkatu, ent. linja-autoasema). Pitempi tauko suunniteltu Simpeleelle.

n. klo 12 Mustilassa, vietämme aikaa Taimipäivillä n. 2,5 tuntia.

n. klo 14.30 lähdemme Mustilasta ajamaan Viherpeukaloiden Puutarhamyymälään Valkealaan. Siellä olemme n. tunnin ajan.

n. 16.30 kotimatka alkaa, olemme perillä Nurmeksessa klo 23.30 paikkeilla.

PS. Reissuun on tulossa pieni ryhmä, joten varmista paikkasi ajoissa.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja!

Ilmoittaudu reissuun tässä linkissä.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Samimatkat Oy, kysy lisätietoja Kaija Turuselta puh. 040 743 2679. Minut tavoittaa parhaiten arki-iltaisin klo 18-20 tai lähetä postia info@samimatkat.fi   Olen juukalainen puutarhaharrastaja ja vierailin taimipäivillä pari vuotta sitten.