Taimipäivät Mustilan arboretumissa Elimäellä

24.08.2019 - 24.08.2019

Taimihankintoja syysistutuksiin!

Hinta

alk. 48 € + pääsymaksu 5 €

Tämä on alustava info, teemme päiväreissun Mustilan arboretumin taimipäiville. Lisäämme matkainfoa, kun saamme sitä tapahtumajärjestäjältä. Tapahtumassa on myyjiä sekä Suomesta että Baltiasta sekä taimistoja että kasvikeräilijöitä ja harvinaisten kasvien kasvattajia. Muun muassa erilaisia havujen taimia, joita on vaikea löytää Suomesta sekä harvinaisia perennoja, saniaisiakin. Tarjonta vaihtelee myyjien mukaan. Saamme niistä tietoa lähempänä tapahtumaa.  Samalla reissulla voi tutustua Mustilan arboretumiin, ostaa Mustilan arboretumin omia kasviaarteita pikkutaimina, poiketa läheisellä Mustilan puutarha -taimistolla ja seurata erilaista puutarhaan liittyvää oheisohjelmaa, infoja jne.  Linkki Mustilan arboretumin sivuille.

Poikkeamme tulomatkalla Viherpeukaloiden Puutarhamyymälässä Valkealassa. Myymälässä on elokuussa monivuotisia kasveja (perennat, puut, pensaat, havut) sekä kukkivia ruukkukukkia ja huonekasveja sekä puutarha-alan tarvikkeita.  Katso lisätietoja ja video:  www.viherpeukalot.fi/puutarhamyymala

alk. 48 € + pääsymaksu 5 €, toimitusmaksu 3 € / tilaus

MATKAOHJELMA:

Lähdemme reissuun klo 5 Nurmes, klo 5.40 Juuka, klo 6.45 Uuron ABC, klo 7 Joensuu matkailupysäkki, klo 7.50 Tolosenmäki…  Lieksa-mahdollisuus myös, jos Lieksasta on muutama lähtijä. Pitempi tauko suunniteltu Simpeleelle.

n. klo 12 Mustilassa, vietämme aikaa Taimipäivillä n. 2,5 tuntia.

n. klo 14.30 lähdemme Mustilasta ajamaan Viherpeukaloiden Puutarhamyymälään Valkealaan. Siellä olemme n. tunnin ajan.

n. 16.30 kotimatka alkaa, olemme perillä Nurmeksessa klo 23.30 paikkeilla.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja!

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Samimatkat Oy, kysy lisätietoja Kaija Turuselta puh. 040 743 2679. Minut tavoittaa parhaiten arki-iltaisin klo 18-20 tai lähetä postia info@samimatkat.fi   Olen juukalainen puutarhaharrastaja ja vierailin taimipäivillä pari vuotta sitten.

Ilmoittaudu matkalle

  • Täytettyäsi lomakkeen, muista painaa LÄHETÄ-painiketta, saat heti sähköpostiisi vahv.viestin. Lisäksi lähetämme aina VAHVISTUSVIESTIN VARAUKSEESI parin päivän kuluessa viestin saapumisesta toimistoon. Näin varmistamme, että varaus on saapunut. Jos vahvistusviestiä ei tule, ole hyvä ja OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.
  • Kirjoita tähän toivottu lähtöpaikka matkareitin varrelta.
  • Huomaa, että SÄHKÖPOSTI-kenttä on pakollinen. Viesti ei lähde meille, ellei tässä kentässä ole tietoa.
  • Kun varaat kotimaan matkan ilman majoitusta, varaustiedoksi riittää MATKAN KOHDE, NIMI, PUHELIN, LÄHTÖPAIKKA sekä SÄHKÖPOSTI. VENÄJÄN MATKOILLE TARVITSEMME PASSINNUMERON. Jos haluat paperilaskun, silloin tarvitsemme postiosoitteen. Luettele MATKAKUMPPANIEN NIMI/NIMET lisätietoja kentässä ja kerro, miten haluat laskutuksen.
    Huomioithan, että lisämaksulliset ateriat (aamiainen, puolihoito, täysihoito) ovat varattavissa vain, jos ne on hinnoiteltu matkakuvauksessa tai esittelyssä on maininta, kysy näistä lisätietoja.