Varkauden teatterissa Herrasmieshuijarit

05.12.2020 -

Lounas Kaks Ruusua ravintolassa

Hinta

alk. 98€

Varkauden teatterissa la 5.12. Herrasmieshuijarit

Glamouria, komiikkaa ja hyvää musiikkia. Niistä on Herrasmieshuijarit tehty!

Lawrence ja Freddy ovat herrasmiehiä ja huijareita, jotka vievät rahat ja sydämen – kumpikin omalla rakastettavalla tyylillään. Kun nämä miehet sattuvat samaan kaupunkiin, tulee apajilla ahdasta ja toisen on lähdettävä. Mutta kumman? Miehet päättävät ratkaista ongelman lyömällä vetoa: hävinnyt poistuu kuvioista vähin äänin. Wau, mikä musikaali! Takuuvarma ankeuden karkottaja!

Ravintola Kaks Ruusua on todella upea tila korkeine huoneineen ja kristallikruunuineen. Kauniit vanhat huonekalut, tavarat ja esineet ihastuttavat ja kutsuvat Teitä viihtymään! Reissuun kuuluu Kaks Ruusua -ravintolan tarjoama herkullinen teatterimenyy 100-vuotiaassa ravintolamiljöössä. Menu sisältää: raikkaan salaatti- ja leipäpöydän, maukasta liha- ja kalaruokaa lisukkeineen ruokajuomina kotikalja ja vesi sekä jälkiruuaksi ruusun leivos ja kahvi.

Tule mukaan  mukavalle teatterimatkalle  lähtöpaikoilta, alustava lähtöaika:

klo 9 Nurmes Porokylän ABC- Lieksa linja-autoasema/Mönninkatu klo 9.50, Uuron ABC klo 11.50, Joensuu matkailupysäkki klo 11.30. Yhteys myös  Juuka 10.15- Kontiolahti Uuron ABC  ja siitä eteenpäin on mahdollista liittyä mukaan reitin varrelta Joensuu – Varkaus.

Lippu, kyyti ja ravintolaruokailu Ravintola Kaks Ruusua, hinta yhteensä 98 € + laskutuslisä 5 € / tilaus

Esitys alkaa klo 13.00 ja kestää n. 2 tuntia 20  minuuttia. Esityksen jälkeen ruokailu Ravintola Kaks Ruusua. Paluumatkalle lähdemme ruokailun jälkeen. 

Ilmoittautuminen SITOUMUKSETTA. Lähdemme reissuun, jos 30 henkilöä ilmoittautuu mukaan viimeistään 9.11. Huomioimme koronatilanteen. Kun saat vahvistusviestin, lähetä meille viesti viimeistään 11.11., jos päätät perua reissun osaltasi. Laskutus alkaa 12.11.  ja varaus on sitova.

https://varkaudenteatteri.fi/ohjelmisto/herrasmieshuijarit/

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Samimatkat Oy. Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Samimatkat-toimisto, puh. 050 4700 787 tai info@samimatkat.fi

Ilmoittaudu mukaan tässä linkissä

Kuva: Varkauden teatteri ja ravintola Kaks Ruusua