Varkauden teatterissa Herrasmieshuijarit

03.10.2020 -

Lounas Kaks Ruusua ravintolassa

Hinta

alk. 98€

Varkauden teatterissa la 3.10. Herrasmieshuijarit

Glamouria, komiikkaa ja hyvää musiikkia. Niistä on Herrasmieshuijarit tehty!

Lawrence ja Freddy ovat herrasmiehiä ja huijareita, jotka vievät rahat ja sydämen – kumpikin omalla rakastettavalla tyylillään. Kun nämä miehet sattuvat samaan kaupunkiin, tulee apajilla ahdasta ja toisen on lähdettävä. Mutta kumman? Miehet päättävät ratkaista ongelman lyömällä vetoa: hävinnyt poistuu kuvioista vähin äänin. Wau, mikä musikaali! Takuuvarma ankeuden karkottaja!

Ravintola Kaks Ruusua on todella upea tila korkeine huoneineen ja kristallikruunuineen. Kauniit vanhat huonekalut, tavarat ja esineet ihastuttavat ja kutsuvat Teitä viihtymään! Reissuun kuuluu Kaks Ruusua -ravintolan tarjoama herkullinen teatterimenyy 100-vuotiaassa ravintolamiljöössä. Menu sisältää: raikkaan salaatti- ja leipäpöydän, maukasta liha- ja kalaruokaa lisukkeineen ruokajuomina kotikalja ja vesi sekä jälkiruuaksi ruusun leivos ja kahvi.

Tule mukaan  mukavalle teatterireissulle  lähtöpaikoilta, alustava lähtöaika: klo 8.30 Nurmes Porokylän ABC, klo 10.30 Joensuu matkailupysäkki. Tarkempi aikataulu myöhemmin. 

Nurmeksesta reitti jatkuu  Lieksa linja-autoasema/Mönninkatu, Uimaharju, Eno, Uuron ABC, Joensuu matkailupysäkki. Yhteys myös  Juuka – Kontiolahti Uuron ABC  ja siitä eteenpäin on mahdollista liittyä mukaan reitin varrelta Joensuu – Varkaus.

Lippu, kyyti ja ravintolaruokailu Ravintola Kaks Ruusua, hinta yhteensä 98 € + laskutuslisä 5 € / tilaus

Esitys alkaa klo 13.00 ja kestää n. 2 tuntia 20  minuuttia. Esityksen jälkeen ruokailu Ravintola Kaks Ruusua. Paluumatkalle lähdemme ruokailun jälkeen. 

Lähdemme reissuun, jos 30 henkilöä ilmoittautuu mukaan viimeistään 10.9. Huomioimme koronatilanteen. Vahvistamme matkan toteutumisen sähköpostilla 11.9, siihen saakka ilmoittautuminen on SITOUMUKSETTA. Lähetä viesti viimeistään 13.9., jos päätät perua reissun osaltasi. Laskutus alkaa 14.9. ja on sitova.

https://varkaudenteatteri.fi/ohjelmisto/herrasmieshuijarit/

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Samimatkat Oy. Ota yhteyttä, kysy lisätietoja Samimatkat-toimisto, puh. 050 4700 787 tai info@samimatkat.fi

Ilmoittaudu mukaan tässä linkissä

Kuva: Varkauden teatteri ja ravintola Kaks Ruusua